- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamikaze777
csendes tag
válasz
kriszbon #14683 üzenetére
Igen, így van egy 8 pines és egy 6 pines tápcsati van a kártyán, de tudomásom szerint, ha nincs húzva akkor a nyolcpines nem szükséges, csak egy 6 pinest kell ide is bedugni. Így tulajdonképpen két db 6 pinest használok. Mivel a tápnak egyáltalán nincs PCI tápcsatlakozója, így kénytelen voltam MOLEX-eket átalakítani. Az egyik átalakító 2 Molexből csinál egy 6 pines PCI tápot, a másik viszont csak egyből-egybe alakít át. A tápot most vettem, nem egy márkás cucc, számomra noname: Sumvision Power X2 (Utánanéztem a "barátom"-nál, ez valami kanadai cég asszem, bár maga a cucc persze kínában készült (hol is máshol?)).
Köszönöm!
-
kamikaze777
csendes tag
Sziasztok!
Vettem használtan egy Powercolor HD 2900XT 512 -est és az installálása után sajnos azt tapasztaltam,hogy (terhelés nélkül is) levágja a gépet... Csak úgy tudom újraindítani bizonyos idő elteltével, ha előtte teljesen áramtalanítom. Ezt a jelenséget látszólag véletlenszerűen ismételgeti. A táp egy új 500 W-os teljesítményű. Végül inkább visszaraktam a régi karit, megelőzendő a nagyobb károsodást, és azzal tökéletesen fut a vas....
A kérdésem az lenne, hogy vajon a kártya hibás lehet, vagy esetleg én rontottam el valamit a táp csatlakoztatása közben.... (Ez a sok tápcsatlakozó amúgy is megijesztett, már rögtön az elején...)
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest