- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Gaboman #5521 üzenetére
Nekem maga a játék annyira nem jön be.
Igen az optimalizálása ennek se rossz, viszont nincs AA.Nagyon shader igényes játék, durva ahogy csillog-villog minden! Haver X1950XTX-én folyamatos 38FPS-el fut, ebből én arra következtetek, hogy bizony ennyit tud a 48 shader egység, kiváncsi leszek a GeForce 7-esek hogy fogják majd bírni Best grafikán a 24 egységükkel. (vagy kevesebbel: 7800GT, 7900GS)
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker #5494 üzenetére
880 MHz az szép!
-
keIdor
titán
válasz
banderasz77 #5289 üzenetére
Mások hát, azon GDDR4 van.
-
keIdor
titán
válasz
elit_hun #5018 üzenetére
Hát azoknak nem...
majd talán a WoW2...
Gorneck: Hát nem tudom, én így csinálnám, szerintem nem lenne hülyeség. Viszont ilyen módszerre nincs is szükségem hála istennek.
Ha kell minden hardvert meg tudok nézni élőben, ilyen gondom remélem nem lesz. Meg ott van 1-2 nagyon jó oldal tesztje amiben megbízom. Illetve a PH fórum
Update elit_hun: Viccből mondtam csak a WoW2-t, de látom közben te meg szerkesztetted... Szerintem se lesz WoW2, bár nekem tudod mennyire hiányozna...
elöbb Sims3-aznék, mint WoW...
-
keIdor
titán
válasz
elit_hun #5009 üzenetére
Egyszerű... választani kell valamelyik kártya közűl, megvenni, letesztelni és eldönteni mindenkinek, hogy tetszik-e neki avagy sem. Ha nem eladja és megveszi a másikat... forgatni kell a pénzt és kész.
Egyébként én úgy látom, hogy itt ATi vs. Nvidia flame van nagyon keményen...
leviske: Már van, de ne is zavarjon...
-
keIdor
titán
Mekkora flame alakúlt itt ki, mióta Alvin el merte mondani a véleményét, amit mellesleg sokan kértek is... ehh.
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #4927 üzenetére
Várjuk!
-
keIdor
titán
válasz
elit_hun #4716 üzenetére
Igen és mivel fogod lehűteni a túlfeszelt R600-at? 100%-on hajtod a gyárit vagy hogyan gondoltad? Víz, kompi, szárazjég, LN2?
szacsee: Csak AA-ra gondoltam, ott is egy +20%. 8800-ak még így is nagyon durván megverik AA, AF-ben az ATi-kat, ezért is tértem vissza a Sötét Oldalra.
-
keIdor
titán
válasz
elit_hun #4659 üzenetére
Csaknem egy héttel a Catalyst 7.10 beta verziójának megjelenése után a Catalyst 7.10 RC4 is elérhetővé vált. Az új driver 32-bites és 64-bites Windows XP-re jelent meg Radeon 9000, X1000 és HD 2000 széria támogatásával. Ezenfelül az újonnan megjelenő HD 2900 Pro, HD 2350 és a három RV670-es kártyákat is támogatja.
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #4660 üzenetére
Ahol régen dolgoztál...
-
keIdor
titán
válasz
Alvin_ti4200 #4650 üzenetére
7.10 RC4 kell neki!
-
keIdor
titán
válasz
banderasz77 #4473 üzenetére
Elképzelhető, hogy Magyarországra nem is nagyon jön 2900PRO... végülis tényleg marha kevés lesz belőle, ez meg nem azaz ország, ahova a sok várható bevétel miatt szállítanának...
Gorneck23: Ha sűrgős a VGA, akkor szerintem a 8800GT is jó választás lehet, elég jónak tűnik az is! Crysis-nak szerintem mind1, hogy melyik architektúra lesz alatta.
-
keIdor
titán
válasz
Mákos7észta #4353 üzenetére
Tesztekkel hogy állsz?
-
keIdor
titán
Akik 7.10-et használnak:
Adaptive Anti-Alising-nél Super-Sampling AA-t használtok vagy Multi-Sampling?
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
ez_meg_emaz #4036 üzenetére
Nem szóltam.
-
keIdor
titán
XP+Vista, de a játékkal még nem játszottam, amiről beszéltek, szóval nem tudom abban hoz-e valami pluszt...
Nem béta ez már, hanem RC, ami kiadás elötti verziót jelől. (Release-Condidante)
Amúgy 7.10RC3 az XP-s, Vistán még nem láttam.
ATi Catalyst 7.10RC3 -
-
keIdor
titán
1. post updated!
-
keIdor
titán
válasz
Armando_19 #3888 üzenetére
Én voltam...
, de mostmár az eggyik leglátogatotabb topic lett.
Kértem már új első hsz-t pár napja, de nem jött válasz, utána is nézek... -
keIdor
titán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- PlayStation 5
- Lightyear - befektetési app
- Hardcore café
- AliExpress tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest