- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
kibontottam 3M es ,,paszta"van a VRM-en helyén arról lekell huzni a felszint?
-
mokus1
addikt
megjött az accelero xtrme-m addig várom h feltegyem
-
mokus1
addikt
az nem durva h a déli híd sokkal melegebb mint az északi??tűzforró foghatatlan.4USB, a lan,és a hang 55fokra melegitné a P5B-net az elég érdkees.
-
mokus1
addikt
gondoltam veszek egy komoly vga hűtőt accelero xtrme2900 gondoltam.na itt a kérdés hol ahol emberi árban van??9000FT alatt.pc gearba láttam 8890ért de ott az van h áfa összege 1470ft miközben a terméknél azt irja h benne van az árba.
-
mokus1
addikt
válasz
Robi BALBOA #13098 üzenetére
driverben is megnézheted de a 19es monitor biztos nem megy 1600*1200on szerintem
-
mokus1
addikt
válasz
Robi BALBOA #13096 üzenetére
a 19es monitor nem viszi az 1600*1200at!!A 6800GT-k se 1600ba mentek visszavették magukat a lehető legnagyobbra.azért van az h az 1600ba huznod kell mert nem fér el a monitorodon.
-
mokus1
addikt
Mi a vélemény??Elég hideg van oda kint egy erős 3dmarkhoz??
-
mokus1
addikt
mi az a kapcsoló a kaátya bal alsó sarkában??
-
mokus1
addikt
-
mokus1
addikt
hogyan tudom ugy állitani a kari orajeleit h mhz-enként menjen mert atitoolba nem tudom:S
-
mokus1
addikt
válasz
Corsa1 #12923 üzenetére
szerintem szuper egy kari nekem 256bites 512memoval és egyszerűen imádom.kicsit a hangja zavar de van fülessem.
szerintem ha gddr4 van rajta talán 1200mhz-et is kihozhatsz belőle nagyon kiváncsi vagyok mit tud egy gddr4 szóval azt gyepáld meg a nevembe is
a gpu kb 800körül lehet de mivel ez egy ritkább változat vlszeg valamivvel jobban huzható az is egyszóval hajrá..... -
mokus1
addikt
milyet hűtőt ajánlotok a karira ami halk is?
-
mokus1
addikt
sikerült megcsinálnom.egyből egy 1,2v-osat szedtem le.a 3dmarkhoz.
mindennapi használtara gondolom az 1.1v a max kb.?? -
mokus1
addikt
honnan tudom a sok bios közül h melyik a kártya eredeti biosa?
-
mokus1
addikt
na megvan itt van vleme egy sapphire 2900pro
viszont megszeretném huzni.mirtátok feljebb h töb volt is kell neki azt hol adjak??100%on téllegf nagyon kemény hangja van. -
mokus1
addikt
egy 2900GT milyen szintet hoz??pl a X1900XTX hogy áll hozzá vagy a geforce 7900es széria?
-
mokus1
addikt
Mekkora táp kell egy megrántott ilyen karihoz??Mellé még van egy huzott core2es +2gigaram ami huzva van 1 vinyo 1 dvd és 7-8db hűtő.Én egy FSP Blustrom 500Wra vagy egy Corsair VX450-re gondoltam.FSP az olcsóbb.
-
mokus1
addikt
válasz
msgt.fubar #10941 üzenetére
rendben van ésszel tolom
Ma főztem meg egy p2es procit -
mokus1
addikt
válasz
msgt.fubar #10936 üzenetére
okés köszi
akkor valoszinuleg ez lesz igaz csak február végén veszem de akkor ha lemennek az árak lesz ez kb 30
És még vehetek egy 45nm-es procit is.
De 100%h moddolható ugye? -
mokus1
addikt
válasz
msgt.fubar #10933 üzenetére
jo rendben van akkor még picit gondolkozom mivel atira a 256ot keveslem mivel 512kb annyi mint az nvidia nagyja.
Kár h nem tudom rátenni mert nagyon faszán meg lett csinálva a ventin kivül még a hűtőbordára fuj egy 8cm aztán a végébe belevan ,,ragasztva" olyan mint ami a rendes rajta h még gyorsabban kimenjen+1 a tetejére a ramokra.de akk ezt valaki más fogja élvezni mikor eladom.
akk lehet veszek egy de a Xt erősebb mint a 3870?? -
mokus1
addikt
Kártyát szeretnék venni és ugye minné gazdaságosabban egy 2900pro-ra gondoltam de olyan változatra amit xt-re lehet moddolni(ha jól tudom az a 512bit-es)ezt ugye megrántom orajelben stb.akkor kb milyen teljesitményt mutat egy sima mezei nem huzott 8800GT 3870nel szemben??ha jol tudom az xt a legerősebb ati de nem vagyok biztos.
És erre rátudom tenni a jo kis ati silencer hűtmet??modolás nélküL?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest