- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
peron
tag
feszmódosított XT biosokról tud valaki vmilyen lelőhelyet?
-
peron
tag
válasz
jano_77 #11464 üzenetére
Tuti, hogy nem hardveres a problémád. Sztem. De a következő beruházásod egy új deszka legyen, meg egy kétmagos szív.
Megnéztem a cuccaidat mennie kellene rendesen a kártyának. Én mindig annak a híve voltam, ha kajak részegységet cserélek Win reinstall. Sztem tedd meg ezt első lépésként. Ja ne is ezt, hanem nézd meg van e új biosod írd ide a szériaszámodat és szedd le az újat. Utána csinálj egy reinstallt simán mehet Vista ha van. Én is sokat szívtam az Ati driverekkel amikor a második 2900-est is betettem, az istennek nem akarta engedélyezni a rendszer a Crossfire-t. De nagy nehezen sikerült. Nekem is a lapom csinált furcsaságokat még a gyári Biossal amikor XP volt fenn, folyamatosan kifagyott a boot képernyőnél ahol megy a csík. Ilyen homályosan látszódott csak. Ahogy olvasgattam róla nem egyedi eset, minden P5K-s cuccnál előfordult. De azóta ezt is orvosolták. Azt, hogy csökkentett módban telepítesz valamit azt meg felejtsd el. -
peron
tag
OFF:
Képzeljétek mi történt ma reggel. Hajnali 5-kor jött értem a rendőrség
2 nap elzárást kaptam egy 3 éve történt helyszíni birság miatt amit nem fizettem be. Az összeg: 2000 FT!!! Se figyelmeztetés se lóf@sz. Azt se tudtam hol vagyok... Természetesen rögtön kiperkáltam a lét, de akkor is. Milyen jól megy nekünk magyaroknak, állítólag még tárgyalásom is volt, amiről szart sem tudtam. Képzeljétek hány ember melózott az én 2000 Ft-os bírságom miatt!!! Mennyibe van ez az államnak? Nevetséges
-
peron
tag
válasz
banderasz77 #10157 üzenetére
Színhiba? Nekem ilyen nem volt... De valami nem csíkos az új driverrel, amióta feltettem akadozik a CoD2. Igaz alig észrevehetően, de akkor is. Lehet a dx7 miatt? A Timeshift pl gyönyörűen fut. Este nézek Markot javult-é.
-
peron
tag
válasz
joshua7 #10094 üzenetére
Anno még amikor egy Pro volt a gépemben tök normálisan futott highon, veryn néha diafilmezett
, de amint XT-re lett flasshelve gyönyörűen ment. Persze 1208*1024-en, mert csak annyit tud a monitorom.
Arbiter:
A 2,4 nagyon kevés a Pro-nak, már többször is írták, hogy kell neki a 3 Ghz, hogy kihajtsa a kártyát.
Múltkor véletlenül vettem egy 256 bites Pro-t, azzal is CF-ben megnéztem a 3Dmarkot akkor 15080-at hozott, tehát az XT-re flasshelt 512 bites Pro-tól az az 1000 pont sztem elhanyagolható. Csendesebb is, kevesebbet is fogyaszt stb. Alig tudtam becserélni egy 512-esre és december vásárhoz képest buktam rajta 17K-t.
-
peron
tag
Sziasztok. A felrobbant noname tápom helyett vettem egy Chieftec 650W-osat, gyorsan csináltam is egy 3Dmarkot.
-
peron
tag
550-enes speezee tegnap éjfélkor felrobbant
, de kajakra szó szerint, majdnem össze sz@rtam magam, épp gém közben... na gyorsan bementem a munkahelyemre hoztam egy 400W-os chieftechet, simán megy vele. Igaz csak egy kártyát tettem be, de szépen viszi.
-
peron
tag
BUÉK all!
-
peron
tag
-
peron
tag
A vga 777/900-on megy, a procim 3.2 Ghz-en.
-
peron
tag
HD2900 bios editor, ha volt má sry. [link]
-
peron
tag
válasz
banderasz77 #9262 üzenetére
Van CF kábeled? Mer' vmikor beugranék majd Gyöngyösre hozzád...
-
peron
tag
válasz
banderasz77 #9260 üzenetére
Nekem is dobhatnál egy moddolt biost majd, mer vista alatt istennek sem húzza be a Rabit a biost, azt írja nem ATI.
A PRO dobozában nem volt CF kábel, vagy csak vak vok? Amúgy a driverben megjelent a CF opció mait be is tudok kapcsolni, csak kifagy... Ja meg erre a 256 bitesre lehet XP biost tenni?
-
peron
tag
No Banderasz segíts lécci! Mi van a CF-emmel? Volt már driver le-föl vagy 3x (Vistán vok) de a Pro kártyára mindig sárga felkiálltójeles cuccot hoz az eszközkezelőben. Hiába rakom rá megint a drivert nem látja jól működőnek. Eddig a Catalist sem hozza a CF menüt. Na ott az eszközkezelőben jobb gombal -> illesztőprogram frissítés megmutatom neki, hogy hol az ati könyvtár akkor rendben frissíti is. Innentől van CF menü. Így kő telepíteni a második kártyát? Na csak CoD2-vel akartam megnézni, el is indul de megfagy a multi képernyőnél és vagy kékhalál ati2diag.dll-el, vagy kilép a vistába ugyanezzel a hibaüzenettel. Mit csináljak?
1. Vista reinstall (v XP)
2. a tápom miatt? akkor csere...
-
peron
tag
Sziasztok. Tegnap beszereztem még egy 2900Pro kártyát, be is tettem CF engedélyezve. Amikor a gémet indítom kiszáll kékhalállal vmi ati...dll miatt. Kérdésem, hogy ez a táptól van-é, vagy újra kell ilyenkor a drivert telepíteni? Mert amikor kisebb tápom volt és amiatt fagyott akkor egészen másként csinálta, kiakadt a kép és kész. Nem volt BlueScreen.
-
-
peron
tag
válasz
banderasz77 #9077 üzenetére
szega banderasz. lesz e kari?
-
peron
tag
Holnap, ha minden igaz megjön a második PRO@XT-m.
Kiváncsi vagyok mit mutat a CF. Lehet, hogy a tápom lesz sovány neki
.
-
peron
tag
válasz
X Factor #9021 üzenetére
Már írtam neked asszem, de itt a link.
Annyi, hogy egy boot cd/dvd/usb - amelyik szimpibb - kell csinálni, vagy erre másolod a biost és az atiflasht, vagy a vinyóra - de figyelj ha a viinyón van és ntfs-t használsz akkor olyan progid is legyen ami olvassa is az ntfs-t (asszem én az ultimate boot cd-vel próbálkoztam anno)
- és követed az előbb linkelt oldalon, hogy mit hogyan. Én annyiban tértem el, hogy leszedtem a saját kártyám XT biosát erről az oldalról.
-
peron
tag
válasz
Armando_19 #8848 üzenetére
XR3 keress rá.
-
peron
tag
Hali!
Most egy 6420-am van 3.2 Ghz-en, de van még egy Q6600-as procim is talonba. Ti mit mondtok melyik a jobban húzható? Cseréljem ki őket? Ja meg néztem hűtést a kártyára valami Ther...(izé) XR3? Van ilyen vagy csak a fáradt agyam dob ki hülyeégeket magából? Ja azt kérdezném, hogy érdemes-e rátenni ilyet? Mert a vga-m terhelés alatt símán 75-80 fok körüli.
-
peron
tag
válasz
DeadMen #8729 üzenetére
Nekem 2 oprendszer van különböző vinyókon egy XP és egy Vista. Csak a Vistát használom már jó ideje, mind játékra mind melóra. Semmi problémám nem volt vele, nem h lassabbak hanem + gyorsabbak a gémek. Csak ajánlani tudom.
Elsőnek egy xp-t tegyél fel és az alól telepítsd a Vistát. Vistabootpro majd lehet kelleni fog, bootmenüt beállítani. -
peron
tag
Nekem sikerült faragnom egy régi 6 pinesből egy dupla földet, ami műxik is. Igaz, hogy majdnem az ujjam bánta, mert beleugrott a kés kajakra
-
peron
tag
válasz
J.J. András #8258 üzenetére
neked sincs benne csak a 6 pines csati a kártyádban. 8-as kell, addig nincs overdrive menü
-
peron
tag
Csináltam egy 3Dmark tesztet. Nem dobom hanyatt magam, ahogy a többiekét nézem. Mondjuk alapon minden. Mit tudnék javítani?
-
peron
tag
válasz
Gaboman #7938 üzenetére
Csatlakozom. A PRO/XT tényleg egy jó kártya, engem maximálisan kiszolgál. Mind grafikában (2d munka) mind játékban nem lehet rá egy rossz szavam sem. Talán csak egy: a venti hangja
, de arra meg sz@rok, fülesbe nem hallatszik be. Már eleve úgy vettem a lapom, hogy CF-es legyen tehát januárban beugrik egy másik PRO/XT. Szvsz ez teljesen rendben lesz.
Gondolkoztam NV-n is, egyszer kétszer már volt NV kártyám, de mindig csalódtam benne, főleg a színhűsége miatt. Mondjuk top kártyába NV-nél meg nem ruháztam bele. Számolgattam a 88 Ultra SLI-t is, de mi a túrónak? Megtehetném de mint valaki írta már: a HW szar tőzsde, ez így igaz. Be kell lássuk, ha nem melóra használod a géped - mint pl. én - akkor az összes lé amit beleteszel olyan mint ha kidobtad volna. Tök mind1 milyen cuccot mikor veszel, jó árban-é vagy sem.
Én személy szerint drukkolok a vörösöknek, több van ebben a kártyában, csak várjuk meg a driver mannát
, lassan de készül.
-
peron
tag
Mielőtt leordibáltok
én az előbbiekben postolt linkből azt vettem ki, hogy a PRO/XT kártyáknak két tápcsatijuk van egy 8 pines és egy 6 pines. Namármost az én tápomnak csak egy 6 tüskés PCIE tápcsatlakozója van + a kártyához adott 6-os csatlakozó. Én is így dugtam rá, és való igaz amit ír a Catalystben nem jelenik meg az overlock opció, sőt Atitoolnál ki is kapcsolt. Akkor most mi van? A tápom biztosan sz@r márka, mer' a nevére sem emlékszem
, meg amúgy is a MM-ben vettem egyik vasárnap mert pont akkor füstölt el a másik
.
-
peron
tag
Vagyis vissza lehet tenni a gyárit?
-
peron
tag
válasz
banderasz77 #7642 üzenetére
Ok, megpróba. Ez oda-vissza müxik amúgy?
-
peron
tag
válasz
banderasz77 #7640 üzenetére
-
peron
tag
válasz
Armando_19 #7637 üzenetére
Ok, köszi mindkettőtöknek. Nem kínlódok vele.
-
peron
tag
Halló all! Tegnap sikerült vennem egy HD2900Pro karit kopy33 jóvoltából
. A kérdésem: megéri XP-re flashelni? Mivel lesz jobb
?
-
peron
tag
Ja a GT ami most van az csak kőccsön
-
peron
tag
No akkor most mit csináljak? Van még kb. 1 hetem, hogy döntsek, XT v. PRO??
Mondjatok vmi okosat, mert rögtön kettőt veszek. De komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Le Mans Ultimate
- Nintendo 3DS és DS topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED monitor topik
- Napelem
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest