Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Na, felraktam a zalman vf900-cu-t a kártyámra, húztam rajta 100-100 mhz-et és még így se lépi túl a 38 fokot, ha nagyon meghajtom, akkor se, alapjáraton meg stabil 33. most már értem miért kerül 8000-be...
megérte. -
HellGreg
őstag
Szerintetek a sapphire 2600xt-ről nehéz leműteni a gyári hűtőt? vettem hozzá egy zalman VF900-cu-t, elvileg rá kell mennie.
-
HellGreg
őstag
Cső,
tudna valaki ajánlani egy olyan hűtőt, ami rámegy egy sapphire hd2600xt-re?
a gyári játék közben 100 fokra engedi, pedig forog a venti.
sajnos nem láttam kompatibilis hűtőt erre. -
HellGreg
őstag
Egyébként utólag döbbentem rá hogy nem ment egyik házhűtő sem, most kapcsoltam be őket, tehát állt a levegő a házban, gondolom nem túl jó az. majd most meglátom, mi lezsz.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, sajnos van egy HD2600XT hűtés problémám.
pl. San andreasnál (ami nem egy mai gyerek) túlmelegszik a kártya és lekapcsol a rendszer. gyári hűtés van rajta, használok 3 db házhűtőt is. néztem, hogy erre a kártyára van-e valami jobb hűtés, de nem találtam.
Valami ötlete van valakinek?
Köszi -
HellGreg
őstag
Sziasztok,
van egy megfejthetetlen problémám, a Sapphire Hd2600xt-vel nem tudok FIFA07-et játszani, mert a videóknál (bejátszások) a kép teljesen szétesik, kockák, csíkok, egyebek. maga a játék az megy rendesen, mint minden egyéb játék is. csak a videóbejátszások, intro stb. van szétesve. ja meg persze nem ritkán az intrónál, miután szétesik a kép, ki is fagy az egész, kilépni se lehet. Próbálkoztam már mindennel, codec, illesztőprogram-frissítés stb., de egyszerűen semmi nem segít. (a fifa08 demo-nál minden tökéletesen megy). Van valakinek valami tippje?
Köszi
ja, windows xp sp2 van fönt, dx9c-vel.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest