Új hozzászólás Aktív témák
-
Onton
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #2033 üzenetére
Az lehet,de pl az Ipon olyat is csinált amit még eddig nem is láttam
(www.aliencomputers.hu a weblapja az AlienComputers-nek,az Ipon pedog lefoglalta magának a www.aliencomputer.hu címet ami az Ipon weblapjára irányít,így is növelve a forgalmat) De ebbe nem nagyon szeretnék belemenni,csak nemtom,hogy ha ilyet bevállalnak,akkor pl garit hogy intéznék... -
Onton
csendes tag
Tudna valaki mondani online boltot ahol jó áron kapható AGP-s 2600XT? csak az Ipon-t találtam,de nem halottam jókat arról a boltról..
-
Onton
csendes tag
SAPPHIRE HD2600XT 256MB GDDR3 TD Lite AGP
Valaki elmagyarázná,hogy mit jelent az,hogy "TD Lite"?
Jah és az,hogy legújabb Catalyst nem működik AGP-s kártyákkal tudni,hogy miért van? Vagyis,hivatalosan már nem támogatják,vagy pedig csak 1 bug amit majd javítanak?
Omega driver miben másabb,mint a hivatalos Catalyst? olvasgattam az Omega driver readme filet és ott ezt írják: "Added a temporary fix to the AGP problems (some cards not working) until ATI releases an official fix."-> Vagyis Omega driverrel nincs gond? -
Onton
csendes tag
válasz
belaazallat #1960 üzenetére
ez komoly,hogy ennyi mindent kell vele bajlódni? meg az mind szép és jó,hogy működik vele,de jelent-e ez valami hátrányt a PCIE-es változat "eredeti" driverjéhez képest? elég gáz,hogy már ennyire leszarja az ATI a driver támogatást...gondolkodtam,hogy veszek az AGP-s lapomba egy 2600XT-t,de lehet,hogy e miatt inkább leteszek róla...
u.i.:Az AGP-s 1950PRO-val is van ilyen gond,vagy csak a 2600-asokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest