- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onton
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #2033 üzenetére
Az lehet,de pl az Ipon olyat is csinált amit még eddig nem is láttam
(www.aliencomputers.hu a weblapja az AlienComputers-nek,az Ipon pedog lefoglalta magának a www.aliencomputer.hu címet ami az Ipon weblapjára irányít,így is növelve a forgalmat) De ebbe nem nagyon szeretnék belemenni,csak nemtom,hogy ha ilyet bevállalnak,akkor pl garit hogy intéznék... -
Onton
csendes tag
Tudna valaki mondani online boltot ahol jó áron kapható AGP-s 2600XT? csak az Ipon-t találtam,de nem halottam jókat arról a boltról..
-
Onton
csendes tag
SAPPHIRE HD2600XT 256MB GDDR3 TD Lite AGP
Valaki elmagyarázná,hogy mit jelent az,hogy "TD Lite"?
Jah és az,hogy legújabb Catalyst nem működik AGP-s kártyákkal tudni,hogy miért van? Vagyis,hivatalosan már nem támogatják,vagy pedig csak 1 bug amit majd javítanak?
Omega driver miben másabb,mint a hivatalos Catalyst? olvasgattam az Omega driver readme filet és ott ezt írják: "Added a temporary fix to the AGP problems (some cards not working) until ATI releases an official fix."-> Vagyis Omega driverrel nincs gond? -
Onton
csendes tag
válasz
belaazallat #1960 üzenetére
ez komoly,hogy ennyi mindent kell vele bajlódni? meg az mind szép és jó,hogy működik vele,de jelent-e ez valami hátrányt a PCIE-es változat "eredeti" driverjéhez képest? elég gáz,hogy már ennyire leszarja az ATI a driver támogatást...gondolkodtam,hogy veszek az AGP-s lapomba egy 2600XT-t,de lehet,hogy e miatt inkább leteszek róla...
u.i.:Az AGP-s 1950PRO-val is van ilyen gond,vagy csak a 2600-asokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Suzuki topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Crypto Trade
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest