- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Yettel topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
DeadMeat #1358 üzenetére
Nem tartozom a tapasztaltabb tulajok közé, lévén csak kb 3 napja van meg a Sapphireom, de semmi olyat nem tapasztaltam, amit te. Iszonyat halk a venti igencsak jó szabályozással (szvsz. a halkságra törekszik, ami működik is), a kép olyan szép, ahogy az elvárható tőle, a tuning az nálam is kérdéses, de nem életfontosságú számomra egyelőre.
-
éN79
addikt
válasz
VaniliásRönk #1296 üzenetére
Elnézést. Valóban, hiába állítottam be túlhajtott órajeleket, a valós nem változott.
-
éN79
addikt
Nem tudom volt-e már, de a RivaTuner V2.05-ben már működik a tuning opció, elvileg, legalábbis az alkalmazás aktív.
-
éN79
addikt
Természetesen rá lehet kötni analóg csatis monitort, de asszem a dobozban én nem találtam ilyen dvi-analog átalakítót, bár szerintem ha volt korábbi nem túl régi ilyen kártyád, ahhoz adtak valószínüleg.
Balus: nem kizárt hogy van 512-es, de semmi jelentősége nincs, hogy 256 v 512, és ha a Sapphire is "csak" 256-os, akkor is azt venném, szvsz. nem ér többet a másik kari sem.
-
éN79
addikt
A tápod teljesen rendben van, bírni fogja. Különbséget pedig annak ellenére is éreznél, hogy csak "GDDR2"-es ramokkal szereltek a kártyák.
A konfig is bírná, bár lehet itt már cpu limittel találnád magad szemben. A két említett kártya közül mindenképp az olcsóbbat venném, de ha közeli áron lenne DDR3-as, az lenne az igazi. -
éN79
addikt
válasz
VaniliásRönk #1223 üzenetére
Nekem az volt a döbbenetes benne, hogy a VF700 5V-on járatva számomra hangosabbnak tűnt. A 8800GTS-eken van kb. ilyen halk alapjáraton, de a kettő mérete össze se hasonlítható. Vajon a többi gyártó hűtője is ilyen korrekt? Nem bántam meg hogy nem passzív Gigát választottam.
-
éN79
addikt
Nos, én is kipróbáltam egy ilyen 2600 XT-t a Sapphire istállójából, és mondhatom tényleg nagyon halk, ez dícséretes nagyon, ráadásul 3dm06 alatt is kb. csak 60 fok volt a nagyon nagyon max.
-
éN79
addikt
válasz
VaniliásRönk #531 üzenetére
RivaTuner és AtiTool esetleg?
-
éN79
addikt
válasz
belaazallat #443 üzenetére
Elvileg a Launcher/ ''add'' ami egy zöld kereszt/ Riva Tuner Module activation item/ Modul type: driver level, Modul name: system settings, Tab name: overclocking. Ha ezzel megvagy a riva asztali ikonján jobb gomb-> overclocking, és ott láthatod a túlhajtási és a venti vezérlési paramétereket, ha minden igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BMW topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest