- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
A #2-ben linkeltekre való tekintettel zárom a topikot.
Köszönöm. -
Pero
senior tag
én is gondoltam a tápra, de nemrég vettem egy Gembird 400 wattos tehát az sztem nem lehet
de furi mert más kártyával is csinálja,, ez a kártya úgy ahogy de müködik más gépben. egyenlőre 5letem sincs
ha nem táp akkor mi?, ja a monitor IBM P76 17'' -
_Volkovy_
nagyúr
Nézd meg egy másik táppal, szerintem táp gond!
A vinyó eltűnéséből gondolom.. -
Rover623
félisten
Csak azért sem záratom be egyből a topicot...
[NÉPNEVELÉS ON]
Szerinted mennyire ATI Radeon 9200 SE specifikus a problémád...?
Nem lehet ugyanennyi ''erővel'' az alaplapod vagy a monitorod problémája...?
Szal ha még nem nyitottál topicot az alaplapodnak és a monitorodnak, akkor nosza rajta jó katonám...!
Nem szúrt szemet a ''vinyom'' időszakos eltűnése? Nem lehet tápegység probléma...vagy már megint (másodszor) alaplap gond...?
Tehát akkor lehet hogy nem is kötődik annyira a VGA kártyád típusához a dolog...?
Lehet hogy a kérdésed elfért volna itt is:[link]...
[NÉPNEVELÉS OFF]
[DICSÉRET ON]
Persze nyithattál volna topicot ''Segítsetek...!'' címmel is...ez azért annál egy fokkal jobb...
[DICSÉRET OFF]
[LEB*SZÁS ON]
Az adataidnál kitölthetnéd a konfigodat...sok felesleges kérdés elhangzását akadályozná meg és a neked segíteni akarók is könyebb helyzetben lennének...
[LEB*SZÁS OFF]
[Szerkesztve] -
Pero
senior tag
Volna nekem egy olyan gondom h állandóan eltünki a vidkártyám, össze vissza kikapcsolja a monitort,úgy hogy csak restartal tudok újra vmi képhez jutni, sokszor még be sem tölt az Xp és már rögtön, probálkoztam új driverrel, az sem oldotta meg a problémám, raktam hütőventilátort a vidkártyára mert gondoltam h melegszik,de ez sem segített, néha eltünik a vinyom is egy-egy újra indításnál, szóval számomra teljes káosz. tudna valaki segíteni kitalálni h mi lehet a baj?
Előre is Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest