Aktív témák
-
válasz
Nantucket #11975 üzenetére
Lezártuk. Igen, általánosítok, mert környezetemben sem tapasztalok olyan hibát, ami nem csupán megjelenés. Nekem megy kategória, ezt is ismerhetnéd programozói körökből. Szerintem nem az a jó programozó, aki ismeri a szűk körben bevett rövidítéseket, de ez szintén szubjektív. Ne haragudj, de a fórum azért van, hogy írjak, mint bárki és ha tapasztalom nap, mint nap, akkor miért keresnék a neten? Neked nincs magyar OS-ed Win98 óta, de azért óberkedsz és látatlanba is leszólsz, még a munkámban is (közvetve). Nem veszem magamra, de jobb, ha itt el is válnak hsz-eink útjai.
Köszi és szintén: no offense. -
válasz
Nantucket #11896 üzenetére
ha tudnád, mennyire kis appokat fejlesztek... nem azért fizetnek. Elég közelről ismerem az MS cuccokat, úgyhogy valamit azért már láttam belőlük és tudom, mennyire gányolnak. Nem az ilyenekről van szó, mint Excel. Windows nem lehet hibás funkcióval a magyar nyelvtől, max. akkor, ha az specifikusan csak angolul képzelhető el, de ilyet pedig oprendszerben nem ismerek. Oprendszer szinten nem lehet ilyet. Kész. szerintem fejezzük be.
Mi az az STFW? STFU, azt ismerem, de ez mi a szösz?Nem én tiltakozok, ti kötöttetek bele abba, amit 1 embernek írtam...so.
_-Ska-_: Most mi van? te írtad, hogy alapvető dll. Tudtommal a rendszerben a hibaüzeneteket tároló osztály nem okozhat gondot, hogy angol vagy magyar, de javíts ki, ha tévedek. Sima string mező. Alapvető például a kernel is. Abban biztosan nem lehet különbség.. Az lehet, hogy valami rosszul jelenik meg, de ettől a Win még nrem lesz hibás, csak megjelenés.
Jaj, hagyjuk már!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest