- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
marcus.fenix #31585 üzenetére
Korábban járt itt olyan, aki nyert vele... Bár, az lehet, hogy 4850 volt, de az kb. lényegtelen.
-
HSM
félisten
válasz
marcus.fenix #31544 üzenetére
GPU-Z-vel monitorozd, és arra vigyázz, hogy a tápkör hőmérséklete ne nagyon menjen 120 fölé, mert ott bajok kezdődhetnek....
Persze, csak ha refikarid van.... -
bigdigit
addikt
válasz
marcus.fenix #31536 üzenetére
ezek a kockák már csak ilyenek.képesek napokig a hőmérsékleten rágódni.én úgy vagyok vele majd ha lekapcsol mert melege van ráérek foglalkozni.én már a prociknál is hülyére szoktam magam röhögni mikor be van a páciens rinyálva jááááj 38 fok most mi lesz waaze mert neked csak 37 fok.
-
katt777
félisten
válasz
marcus.fenix #31536 üzenetére
120°C-ra vannak hitelesítve az alkatrészek. Hogy a VGA bírja, az tuti, mert az enyémben van biztonsági üzemmód túlmelegedés esetére, de az még akkor sem kapcsolt be, amikor a gyári szabályozással GPU-CV alatt már 100°C fölé hevült a kari (azért én ott lekapcsoltam).
A "kockák" egy része viszont azért nem szereti 70°C fölé engedni (nálam mondjuk tuninggal elmegy majdnem 80°C-ig, és még nem is pörög fullon a venti, max 75%-on), mert még idle 45°C-os hőmérséklettel is +4-5°C-kal hevíti a környezetét, az alaplapot és a NB-et (mivel a hátlapján semmi hűtés nincs). Nem az tehát a kérdés, hogy mit bír a VGA, hanem hogy mi mennyire toleráljuk a saját hőtermelését, illetve azt a hőemelkedést, amelyet a PC egyéb, esetleg már nem garanciális alkatrészeinek okoz.Mankó: ATT. 8.10-nél még nincs jobb, mert a tweakforce-os hegesztők nem nagyon munkálkodnak mostanában. Esetleg a gyári driver jobb, ha van, mint a ref., én ASUS-szal mindig így voltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged