- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
-
up
senior tag
Azok egyébként is mindig vannak. Viszont ha mindenki öt perccel reg után nekiállna avatart tölteni, az a szerverre is sokkal komolyabb terhelést róna. Vagy az avatar legyen a senior ( miért is pont ez?:)) ) és afölöttiek kiváltsága. Már csak az oldalhoz való hűség miatt is :). Addig úgysem lehet könnyű hozzászólás-vadászattal eljutni, mert ezt a fórumon addigra észre lehet venni és a kérdéses usert rendreutasítani/törölni.
-
up
senior tag
Utolsó ötlet: vannak ilyen cuccok, amik on the fly tudnak módosítást végezni képeken. Esetleg lehetne automatizálni, hogy feltöltés után leszedje a motor a feltöltött képek opacity-jét 50%-ra. Akkor mindegyik halványabb lenne, és a kölönbségek ellenére kevésbé ugranának ki a design-ból. És ez szerintem egyedi lenne messze földön! :) (pl ilyen cucc az imagemagick ha jól tudom, de ehhez Parci biztos jobban ért, szerintem bele lehetne hegeszteni a ph-ba :) )
üdv
up -
-
up
senior tag
Zsír nagyon! :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Alkoholista nevelde
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest