Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- VoLTE/VoWiFi
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Sziasztok
Egy kérdésem lenne Emby szerverrel kapcsolatban!
Eddig QloudMedia szervert használtam de sajnos vége lett teljesen.
Szóval beállítottam mindent és egyből kitöltött minden adatot kb95% ban minden tartalmamon a maradékot meg beírtam, nagyon tetszik minden szuper. Be is fizettem 1 hónapot próba képpen, jelenleg MX Player pro val nézem androidon (tel, tab stb...) De nem tudom rávenni hogy lejátsza a következő file-t magától a kérdésem az hogy én vagyok üvyetlen vagy nem is fogja tudni az MX Pkayer és ha nem akkor mit lehet alapértelmezett lejátszónak beállítani. Továbbra is az emby-n keresztül szeretnék böngészni a tartalmak között és ha rábökök valamire akkor váltson át mint most is at MX Pkayerre vagy másik alkalmazásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Politika
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest