Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
okoskodo96
üzenetére
2 hete vettem 45000Ft-ért,de azóta sajna felment az euró...most kb.6000-7000Ft-vel minden drágább.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
okoskodo96
üzenetére
Én kissebbe játszom,22 colosba.Asus W222s-t cseréltem Lg W2242t-re.Belépő szint,de ennek elenére nagyon meg vagyok vele elégedve.Most megy egy 24 colos teszt a ipon fórumon.nézd meg hátha...[link]Ja amúgy láttam az Lg topickon is vagy.

-
Milka 78
nagyúr
válasz
okoskodo96
üzenetére
Miért pont asust?Én most cseréltem le az Asus monitorom lg-re és megérte.Nem mintha rossz lenne csak az új jobb.Amúgy próbáld meg az árgép.hu-n.Hátha...
-
-
Milka 78
nagyúr
Na igen.A 2253lw-t eléggé sztárolják és állítólag jól is sikerült.Viszont a ténnyleges mérete.21.6colos(ezért is lett olcsóbb),bár szerintem ez nem zavaró.Én is vennék ha nem lenne vadi új a mostani monitorom.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
billywood
üzenetére
Szeva!Föntebb már olvashattad a 222s-ről a véleményt.Vannak szebbek és jobbak,de nem ennyiért.Viszont játékra brutális,gyors,pontos
.A szinekkel és a fényerővel egy ideig elleszel.Én még a mai napig álitgatom,de már egész jó.A 221d(41148ft.) egy kicsit már korosodik,de próbáld meg a 223d(43032ft.)-t.Még olcsóbb mint a 222s(45240ft.).Én is a kettő között vaciláltam,de aztán 222s lett belőle.A TV-Tunerről SalvadorE51 kollégát érdemes megkérdezni,de feljebb minden le van irva ha probléma van vele.Egy biztos a 222s kicsit érzékeny a zárlatos dolgokra,de meg lehet oldani.Ja és még valami.Natiz felbontásban ujjabb játékoknál a 7600gs el fog vérezni
Én 8600GTS-t cseréltem le 9600GT-re és igy már zsivány minden.Persze lejjebb lehet venni a felbontást és úgy is nagyon szép képe van,de azért fullon az igazi. 
-
Milka 78
nagyúr
válasz
salvadorE51
üzenetére
Ja és köszi a linket!Én is beépítem,hátha dob még valamit a képen.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
salvadorE51
üzenetére
Gratula!!!
Nem volt egy egyszerű menet!!!A röhej az,hogy ezt gyárilag is beleépithették volna...Nekem is megoldódott a maradék zavar,azaz nem mert a vadi új videokarim csinálja az egészet,de csak ezzel a monitorral.A régi karimmal semmi zavar ne látható.Mindeggy,kezdek hozzászokni. -
Milka 78
nagyúr
válasz
salvadorE51
üzenetére
Ja...elméletileg a controlpanell az óra mellett jobb oldalt a gyorsindítotálcában,vagy a jobb egérgombal katt. az asztalra és az előugró menüben.A Vistán nem tudom.

-
Milka 78
nagyúr
válasz
salvadorE51
üzenetére
Na igen,ez jó lehet és lehet,hogy engem is érdekel.Nekem ráz a koax...Én xp-t használok,lehet ezért működik.Tegnap meghalt a gépem.Elvittem felszereltetni az új hűtőt.Felrakták hazahoztam és azóta be sem kapcsol.
Most a régi gépem előtt ülök és a röhej az,hogy a monitor 100%-ig zavarmentes és 60Hrz-n sem bántja a szemem!Haljak meg,hogy nem értem! 
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Scholes9
üzenetére
Fent már leirtam,hogy lehet beállitani tetszőleges Hertzet.Nvidia controlpanel.Ha Ati-d van akkor sorry.
Kb.4-5 napja irtam.Elméletileg a monitorod nativ felbontásban 60Hrz-t tud.Az én monitorom is ennyit tud hivatalosan,de én 70Hrz-n hajtom.Azt,hogy birja é és,hogy meddig fogalmam sincs.Nekem nem volt választásom,mert az eggyik szemem nagyon gyenge és a 60tól megfájdul a fejem. -
Milka 78
nagyúr
válasz
salvadorE51
üzenetére
Egy villanyszerelő tag azt mondta,hogy a koaxkábel akkor ráz ha valami zárlatos cumó van rákötve(tv),vagy esetleg maga a kábel van megtörve(lehet,hogy a csatlakozó).Nincs ilyen fórum a környéken?Az a galvanikus leválasztó van,de azt mondtad,hogy már van neked.Azért érdemes megnézni...Igazad lehet.Ez a monitor eléggé érzékeny,de szerintem ezért ennyi...Neked sikerült a 70Hrz?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
salvadorE51
üzenetére
Látom akkor neked is kezd megoldódni a monitor problémád.
Nem is olyan rossz monitor .Persze nem lenne ferr összehasonlítani egy 60ezres dVI-s LG-vel vagy Samu-val,de ebben az árban egész használható.A TV-tuner eléggé necces része a gépnek és ha valami zárlatos azt egyből közvetíti a gépedbe.Nem hiszem,hogy megoldást jelent a DVI átalakító.Talán valamilyen komolyabb TV-tuner kártya(belső vagy külső,usb).Ehez sajna nem nagyon értek
Most dumáltam egy moddingos gyerekkel és mondta,hogy a procihűtő is tud keverni igy most rendeltem egy rohadtdrága asus hűtőt,hátha az a maradék 1-2% zavar is elmarad.Spéci vga kábel ügyben mi a helyzet?Én még hasonlót sem találtam... -
Milka 78
nagyúr
válasz
salvadorE51
üzenetére
Szeva!Gyorsan irok mert megyek gályázni...Fx 5200-ed van amin van egy agp és egy dvi?Huh..Na énnekem 2 dvi van hátu.Elösször is fogtam a monitor és rákötöttem a másik gépemre (3800+,8600gts,450wMercurytáp).Ezen teljesen megszünt a zavar,de a gépet teljesen lecsupaszítottam.Semmi internet,összes kábel+usb-s kütyü lehúzva rólla,csak egy egér volt rákötve.Ugyan igy lecsupaszítottam a másik gépemetde a jelenség megmarad.Gondoltam táp ami azért furcsa,mert Chiftec tápot használok....na mindegy.Táp ki táp be és a zavar ugyan úgy megvolt,bár kicst mintha csökkent volna.Ezután elkezdtem lehúzgálni a házhűtőket amiket az alaplapom vezérelt és elrendeztem a kábeleket.Volt olyan kábel ami a az alaplp és a kártya közt volt elvezetve+a táp fökábelét is megpróbáltam eltávolitani a kártyától.Ezután poénra kicseréltem a dvi-dsub átalakitót és a a másik vga kimenetre kötöttem a gépet(kb 90%hogy ez volt a lényeg).Ezt azért irom le mert ezt nagyjából ezt egyidőben tettem és ezért ezek bármelyike okozhatta a javulást.Az az érdekes ,hogy a kártya vadonat új,de szinte biztos vagyok benne hogy vagy a dvi átalakító(ami a kártyához járt)vagy pedíg a vga kimenet cseréje volt a megoldás.Azt is olvastamhogy a házhűtők is tudnak ilyet csinálni legalább is ha alaplapról van vezérelve és ez is gyanús volt,mert nekem nem jól volt bekötve az eggyik venti...A lényeg hogy szerintem nem a monitor a hibás hacsak nem annyiban hogy érzékeny a legkisseb zárlatra is.Ezt a zavrt a kártya valahogy begyüjti és a vga kábelen keresztül elküldi a monitorhoz.Nálam sem tűnt el teljesen csak sikerült nagyjábol kiszürni(kb 98%megszünt a zavarnak és csak néha látom meg ha nagyon figyelem).Allítolag ezért jobb a dvis monitor,mert tisztábban jut el a kártyátó a monitorig a jel.Ja és a monitor Nativba 75hz-en tiszta homály viszon 70 hz-en működik és úgy érzem van is különbség,bár nem egetrengető.Látható,hogy ez nem 75hz.Nvidia control panel->Display->Manage custom resoultions->Create.Itt be tudod irni és egyből tesztelni is.70hz-fölött elkezd homályosodni.Ja és nincs tv de mivel kábelnetem van nekem is megy koaxkábel a gépembe ami szintén zavaró tényező.Hát nagyjábol ennyi,de még én is kisérletezgetek,hátha még jobb tud lenni a dolog.Sok szerencsét a művelethez!
-
Milka 78
nagyúr
válasz
salvadorE51
üzenetére
Szeva!Ez a spéci kábel engem is érdekelne és úgynézki megoldottam a problémát,de még szét van szórva a gépem.A remegés 98% sikerült kiszürnöm.A lényeg,hogy a dvi-dsub átalakitót kicseréltem egy másikra+az összes kábelt eltakarítottam a videókari körül(a házban).Nem monitor hiba.A másik gépemen hibátlanul ment.Bővebben később...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
salvadorE51
üzenetére
Nekem mondod...
Az utóbbi 2 hónapban nem volt ilyen szép képe a régi monitoromnak és az 1600*1200/85hz eléggé ottvan.Csak ne lenne ilyen rohadt nagy!Amúgy most próbáltam az asust játék közben és nagyon szépen muzsikált!Lehet megtartom,de ez a nativ felbontás szerintem felejtős és ha most eladom már 3szorosan is buknék.Ja olvastam,hogy visszaküldted és ezért én már meg sem próbálom.Úgy is hülyének fognak nézni... -
Milka 78
nagyúr
Bocsi már mint a régi monitorra hittem,hogy képcsöves...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
salvadorE51
üzenetére
Ja még valami.Ez a monitor nagyon haknis az elektromos cuccokra.Nekem chellos netem van és a modemem hálozati kábel+usb kábellel van(volt)összekötve.Kissé szellemképes volt a monitor.Elkezdtem én is kihúzgálni a kábeleket és igy jöttem rá.A lgjobb az egészben,hogy azért vettem meg ezt a monitort,mert azt hittem képcsöves pedig csak az usb kábel zavarta
És mg valami.Nekem nativban fekete háttéren fehér betűknél látszik legjobban a vibrálás. -
Milka 78
nagyúr
válasz
salvadorE51
üzenetére
Szeva!Igen olvastam ,hogy neked is ez a problémád...Inno 9600gt.Nem tudom mi a megoldás,de az asus oldalán egy táblázat szerin nativba 60hertzet tud.Kissé elgondolkodtató,hogy másnak,hogy megy...
-
Milka 78
nagyúr
Hali!Ma vettem egy 222s-t és az istenért sem megy 1680*1050 felbontásban 75 hertzen.Azaz mind az Nvidia panel mind a Win.szerint 75 hertzen megy,de a monitor infó és a nokia monitor teszt szerint is csak 60on megy.A asztal vibrál nagyon(a betük környékén) és fáj tőlle a szemem.Viszont 1440*900 tökéletesen megy 75-ön.Van valaki aki ténylegesen is 75 hertzen járatja a monitort nativba,mert nagyon kellenne a segítség és nekem sajna nembirja a szemem a 60at
!Ezelőtt egy compaq 22-es crtm volt és 1600*1200 85hertzen nyekkenés nélkül ment...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming VG249QL3A
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gonolj bele.Azt a monitort fogod nézni kb.3-4évig...A dvi digitális jelet küld a videó kari és a monitor közt.Leegyszerűsítve szebb és tisztább a kép egy hajszálnyival.Nem egy rossz dolog.
.A szinekkel és a fényerővel egy ideig elleszel.Én még a mai napig álitgatom,de már egész jó.A 221d(41148ft.) egy kicsit már korosodik,de próbáld meg a 223d(43032ft.)-t.Még olcsóbb mint a 222s(45240ft.).Én is a kettő között vaciláltam,de aztán 222s lett belőle.A TV-Tunerről SalvadorE51 kollégát érdemes megkérdezni,de feljebb minden le van irva ha probléma van vele.Egy biztos a 222s kicsit érzékeny a zárlatos dolgokra,de meg lehet oldani.Ja és még valami.Natiz felbontásban ujjabb játékoknál a 7600gs el fog vérezni
Én 8600GTS-t cseréltem le 9600GT-re és igy már zsivány minden.Persze lejjebb lehet venni a felbontást és úgy is nagyon szép képe van,de azért fullon az igazi.
Nem volt egy egyszerű menet!!!A röhej az,hogy ezt gyárilag is beleépithették volna...Nekem is megoldódott a maradék zavar,azaz nem mert a vadi új videokarim csinálja az egészet,de csak ezzel a monitorral.A régi karimmal semmi zavar ne látható.Mindeggy,kezdek hozzászokni.
Az utóbbi 2 hónapban nem volt ilyen szép képe a régi monitoromnak és az 1600*1200/85hz eléggé ottvan.Csak ne lenne ilyen rohadt nagy!Amúgy most próbáltam az asust játék közben és nagyon szépen muzsikált!Lehet megtartom,de ez a nativ felbontás szerintem felejtős és ha most eladom már 3szorosan is buknék.Ja olvastam,hogy visszaküldted és ezért én már meg sem próbálom.Úgy is hülyének fognak nézni...