- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
1juhfej #11541 üzenetére
Az asuscomm napok óta halott, tegnap kipróbáltam egy gyári szoftvert majd visszament a Merlin A tanúsítvány nem készült el mivel illetéktelen ddns kérés történt, sokáig nem értettem a dolgot, aztán olvastam, hogy 16-a óta probléma van az asuscomm-al, no-ip-s címeket csináltam és azzal tökéletes, a router eléréséhez nem szükséges a Let's encrypt, tökéletetesen működik.
-
válasz
1juhfej #11552 üzenetére
Remek, szívesen! Mondjuk épp néztem vissza közben a küldött log-ot, és abban az látszik, hogy az ASUS szerverei sem százasok éppen...
Aug 21 11:50:18 inadyn[3044]: Temporary error in DDNS server response:
Aug 21 11:50:18 inadyn[3044]: [500 Internal Server Error]
Aug 21 11:50:18 inadyn[3044]: Will retry again in 600 sec ...Mondjuk ez a hiba dél előtt volt, azóta észhez térhettek.
szerk.:
Igen, elvileg a Merlin ugyanúgy kezeli ezeket. -
-
-
-
-
-
1juhfej
csendes tag
válasz
1juhfej #11530 üzenetére
"A telepítés után a router a 192.168.1.1 IP címen lesz elérhető. Snapshot build esetén nincs alapból LuCI webes felület, azt telepíteni kell. A legegyszerűbb, ha a router DHCP-n kap IP-t (ha PPPoE net van, akkor elé kell rakni egy routert, ami oszt neki, de ne a 192.168.1.x tartományból), mert akkor az alap configgal rögtön kapcsolódni fog. (Egyébként parancssorból kell beállítani a PPPoE kapcsolatot). A telepítéshez ssh-n jelentkezzünk be a routerre (alapból nem lesz jelszó):"
Sajnos kér és nem értem, hogy miért..??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged