Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• wgaborw

tag

válasz Tonyk #7226 üzenetére

Sajnos ma már nem tudom megnézni, legkorábban holnap, de az ASUS honlapja szerint 1 BIOS letöltése lehetséges, amely a következő javításokat tartalmazza:

"BIOS 206
    Search PCI device from 1F to 0 to fix bug that system cannot recognize SD card with PCMCIA Card inserted then resume from S4 "

Nem tudom ennek ellenére érdemes-e vele bajódni, de megmondom őszintén tényleg nem tudom milyen verzió van most fent....

G.

• wgaborw

tag

Sziasztok ASUS tudorok!

A következő problémám lenne, remélem ti tudtok segíteni:

Adot egy ASUS X51H notebook, volt rá telepítve egy XP működött is, egyedül annyi baja volt, hogy időnként váratlanul lefagyott, lehetett ez office doku használata közben, vagy csak simán ott hagyva az asztalon magába.

Most jól újra telepítettem, gondoltam megoldódik a probléma (előtte egy 2-3 órás memtest nem dobott hibát). De mindent feltelepítve, (2008. decemberig összes xp frissítés...), megint előjött a hiba, nem tudom hova tenni, ASUS honlapján nem említenek hasonló hibajelenséget. Erre várnék esetleg 1-2 tippet, mit nézzek még meg, vagy van-e valami ASUS körben terjedő bug?....

Másik, hogy a gép elején lévő szimbólumok közül a legelső "Zz" ábra, ami gondolom a hibernálást vagy a készenléti jelentheti, folyamatosan világít, mármint bármikor, mikor be van kapcsolva, nem tudom mi az ami befolyásolja... esetleg valamilyen ötlet???

Köszönöm előre is a segítséget....

Üdv, Gábor

Új hozzászólás Aktív témák