- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
wgaborw
tag
Sajnos ma már nem tudom megnézni, legkorábban holnap, de az ASUS honlapja szerint 1 BIOS letöltése lehetséges, amely a következő javításokat tartalmazza:
"BIOS 206
Search PCI device from 1F to 0 to fix bug that system cannot recognize SD card with PCMCIA Card inserted then resume from S4 "Nem tudom ennek ellenére érdemes-e vele bajódni, de megmondom őszintén tényleg nem tudom milyen verzió van most fent....
G.
-
wgaborw
tag
Sziasztok ASUS tudorok!
A következő problémám lenne, remélem ti tudtok segíteni:
Adot egy ASUS X51H notebook, volt rá telepítve egy XP működött is, egyedül annyi baja volt, hogy időnként váratlanul lefagyott, lehetett ez office doku használata közben, vagy csak simán ott hagyva az asztalon magába.
Most jól újra telepítettem, gondoltam megoldódik a probléma (előtte egy 2-3 órás memtest nem dobott hibát). De mindent feltelepítve, (2008. decemberig összes xp frissítés...), megint előjött a hiba, nem tudom hova tenni, ASUS honlapján nem említenek hasonló hibajelenséget. Erre várnék esetleg 1-2 tippet, mit nézzek még meg, vagy van-e valami ASUS körben terjedő bug?....
Másik, hogy a gép elején lévő szimbólumok közül a legelső "Zz" ábra, ami gondolom a hibernálást vagy a készenléti jelentheti, folyamatosan világít, mármint bármikor, mikor be van kapcsolva, nem tudom mi az ami befolyásolja... esetleg valamilyen ötlet???
Köszönöm előre is a segítséget....
Üdv, Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged