- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hory1987
csendes tag
Hali!
Múltkor írtam, egy Asus K52JR-SX116d-s laptopról ami sípoló hangot ad!
Beállítottuk rajta a power gear-t maxra húztuk ahogy tanácsolták, Biost frissítettünk, de semmi sem változott. Ma lekaptam a hátulját és a vinyó is ad ki nem normális hangot, de az erőteljes sípolás nem onnan jön hanem egy kis chip felől amire két kis kábel van ráforrasztva egy fekete és egy fehér.Nem tom, hogy mi lehet ez.
Ja és bekapcsolásnál és kikapcsolásnál felerősődnek a hangok, mind a winyó mind a sípoló, a gép használata közben meg valamikor csak elmúlik!
Ha valaki tud valami okosat mondani az kérem írjon.Előre is köszönöm!
-
hory1987
csendes tag
Az a baj, hogy nem olyan erős hangok, de ha dolgozom és csend van körülöttem akkor marha idegesítőek.Valahol a billentyűzet alól jön. Éppen dolgoztam egy sráccal közösen és ő is megjegyezte, hogy milyen hangot ad ki. Nekem előtte volt egy Hp nx 7400 asom és annak semmi hangja nem volt, ezért is lettem figyelmes én is. Mondom valami íipoló hang meg egy olyan mint ha töltene be valamit a gép, csak épp a windows fut, semmi más. Sajna közelebbit nem tudok mondani.
-
hory1987
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Vettem egy Asus k52jr-sx116d notebookot! Nekiállt különböző hangokat kiadni, az egyik egy sipoló hang folyamatos és szaggatott sípolással.A másik meg egy kerregő hang olyan, mint ha töltene be valamit, pedig közben csak a windows fut. Visszaküldtem másnap a gépet, ki is cserélték 1 hétre rá küldtek egy újat. És az is nekiállt ugyan ilyen hangokat adni!Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged