- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vati
senior tag
válasz
F_Gergely #38197 üzenetére
Vannak USB-C hubok, ahol kimenetnek kapsz egy HDMI aljzatot is N darab USB-A mellett, én ezzel próbálkoznék. Pl. ez, de vigyázz, az olcsóbbak csak 30Hz-en tudják a full HD-t, játéknál gond lehet. Sajnos a mai laptopoknál már a fél millás kategóriában is spórolnak az aljzatokkal. A HDMI splitterek neked nem hasznosak, csak duplázzák a jelet 2 monitorra. A switch csak ott hasznos, ahol két eszközöd van, és nem kell egyszerre látnod mindkettőt a 2 monitoron.
Nekünk a céges laptop úgy működik, hogy egy USB-C aljzatról megy a 2 fullHD monitor (azok egymásba dugdosva) és a billentyűzet és az egér is, de ehhez a monitorba is kell okosság.Én ott szívtam meg, amikor 2 HDMI-eszközt (céges+saját laptop) akartam 1 monitorra dugni. Kénytelen voltam HDMI switchet venni, hiába volt még egy szabad DisplayPort csati a monitoron, de a DP kb semmivel nem kompatibilis, annyira "fejlett" pl. a HDMIhez képest.
A HDMI switch még drága is volt, de legalább működik az én use case-emben, és nemcsak 30 Hz-en.Ha annyira gyengén van ellátva csatlakozókkal a laptop amit kinéztél, jobb megszokni ezeknek az USB-C huboknak a gondolatát. Nekem most 2 is van, teledugdosva
amellett hogy tele van dugdosva maga az A17 is.
-
azbest
félisten
válasz
F_Gergely #38197 üzenetére
Melyik változat ez a gép?
Ha thunderbolt4 vagy displayport alternate módos type-c van rajta, akkor ahhoz van olcsó kábel / dongle.
Milyen monitor? 4k vagy fullhd?Akár csak videokimenet [link] [link] [link] ahol nem írja kifejezetten a 4k 60Hz-et, ott valsz fullhd vagy 2560-as felbontás lehet a max 60Hz-cel.
meg vannak egyszerűbb több portos donglek is képességtől függően különböző árakon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest