- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
whited #32169 üzenetére
Hőmérsékletek rendben vannak?
Thermal vagy power throttling lesz, vagy valami software-es bénázás. Talán win10 ugy dontott, hogy ne zabaljon semmi, mert eleg a jateknak 10fps-el futnia, cserebe tovabb birja az akksi.
Dugd toltore es ugy nezd meg, ha az sem segit, akkor driver, abbol meg rakhatsz regebbit, ami biztosan mukodik. -
válasz
whited #14967 üzenetére
én még nem hallottam olyanról, aki anyagilag bukott volna a történeten, esetleg csak a noti szervizben tölött időintervalluma kellemetlen dolog...
azt nem tudom, hogy miért hitegettek, de biztos van/lenne rá magyarázat!
más gyártó/szerviz ugyan, de megtörtént eset; szerviz megállapítja, hogy mi a hibás hardver a notiban, megrendelik a cserés alkatrészt, ami később meg is érkezik, pont a beszereléskor érdeklődik - sokadszor - a noti tulajdonosa, mire nyungtatják, hogy már megérkezett a korábban rendelt alkatrész, most cserélik, délután lehet menni a notiért! igen ám, de a cserét követően csak nem okés a noti, hosszas vizsgálódás után kiderül, hogy más hiba is van, amire korábban nem derült fény, vagy az csak akkor halt be adott hardver, amikor a javítás után ismét működni kezdett a noti - de esetleg már korábban is sérülést szenvedett -, szóval jön a bonyodalom, mert így már azt a választ kapja a szerviz, hogy ilyen alkatrész cseréje már nincs, megy a levesbe az egész noti, nem lesz javítva! -
válasz
whited #14962 üzenetére
hivatalosan;
- javítás
- csere (azonosra, ellenben ha más típust kínálnak fel, akkor azt neked kell eldöntened, hogy okés vagy sem, de nem vagy köteles elfogadni más típust!)
- pénz vissza (eredeti vételár!)kicsivel drágábbat/hardveresen jobbat szoktak felkínálni, amit legtöbbször el is fogadnak az ügyfelek.
-
matteo_szg
őstag
válasz
whited #14962 üzenetére
Nézd, ezért kértem tőled adatokat, hogy rá tudjak kérdezni.
A kártalanítás mértéke, módja egyébként csak rád és az ASUS-ra tartozik, neked kellene ezt leegyeztetni velük. Ezért sem értem nagyon, hogy miért más intézkedik a helyedben. Azaz ezzel nincs semmi baj, csak furcsa.
Értem, hogy esetleg van szervizes ismerős, de ha már idáig jut a dolog, akkor az nem a szerviz hatásköre, hanem az ASUS-é.
Pü-ben legalább egy szériaszámot adj, hogy utána tudjak nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- Apple Watch
- Milyen SSD-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5" FHD IPS Touch, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS Touch, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Ltitude 7480, 14" FHD IPS, I5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd v
- IdeaPad S145-14IWL 14" HD i5-8265U GeForce MX110 12GB 512GB NVMe gar
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest