- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
whited #32169 üzenetére
Hőmérsékletek rendben vannak?
Thermal vagy power throttling lesz, vagy valami software-es bénázás. Talán win10 ugy dontott, hogy ne zabaljon semmi, mert eleg a jateknak 10fps-el futnia, cserebe tovabb birja az akksi.
Dugd toltore es ugy nezd meg, ha az sem segit, akkor driver, abbol meg rakhatsz regebbit, ami biztosan mukodik. -
válasz
whited #14967 üzenetére
én még nem hallottam olyanról, aki anyagilag bukott volna a történeten, esetleg csak a noti szervizben tölött időintervalluma kellemetlen dolog...
azt nem tudom, hogy miért hitegettek, de biztos van/lenne rá magyarázat!
más gyártó/szerviz ugyan, de megtörtént eset; szerviz megállapítja, hogy mi a hibás hardver a notiban, megrendelik a cserés alkatrészt, ami később meg is érkezik, pont a beszereléskor érdeklődik - sokadszor - a noti tulajdonosa, mire nyungtatják, hogy már megérkezett a korábban rendelt alkatrész, most cserélik, délután lehet menni a notiért! igen ám, de a cserét követően csak nem okés a noti, hosszas vizsgálódás után kiderül, hogy más hiba is van, amire korábban nem derült fény, vagy az csak akkor halt be adott hardver, amikor a javítás után ismét működni kezdett a noti - de esetleg már korábban is sérülést szenvedett -, szóval jön a bonyodalom, mert így már azt a választ kapja a szerviz, hogy ilyen alkatrész cseréje már nincs, megy a levesbe az egész noti, nem lesz javítva! -
válasz
whited #14962 üzenetére
hivatalosan;
- javítás
- csere (azonosra, ellenben ha más típust kínálnak fel, akkor azt neked kell eldöntened, hogy okés vagy sem, de nem vagy köteles elfogadni más típust!)
- pénz vissza (eredeti vételár!)kicsivel drágábbat/hardveresen jobbat szoktak felkínálni, amit legtöbbször el is fogadnak az ügyfelek.
-
matteo_szg
őstag
válasz
whited #14962 üzenetére
Nézd, ezért kértem tőled adatokat, hogy rá tudjak kérdezni.
A kártalanítás mértéke, módja egyébként csak rád és az ASUS-ra tartozik, neked kellene ezt leegyeztetni velük. Ezért sem értem nagyon, hogy miért más intézkedik a helyedben. Azaz ezzel nincs semmi baj, csak furcsa.
Értem, hogy esetleg van szervizes ismerős, de ha már idáig jut a dolog, akkor az nem a szerviz hatásköre, hanem az ASUS-é.
Pü-ben legalább egy szériaszámot adj, hogy utána tudjak nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest