- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
UHHH
őstag
En is szaroztam igy egy abit nf7-tel, mint kiderult, ram vezerlo problemaja volt, igy gariban csereltek az alaplapot... :D
[Szerkesztve] -
FlasH-BacK
senior tag
válasz
FlasH-BacK #24 üzenetére
Na, megoldódott a probléma, akinek esetleg hasonló problémája volt, az szedje le az asus.com-ról a legújabb biost (1007) és azzal menni fog rendessen.
-
FlasH-BacK
senior tag
Szevasztok
Kedden vettem én is egy ilyen lapot, megy is rendesen, csak egy problémám van vele.
Mégpedig, hogy szeretném 200mhz-en járatni az fsb-t. Ha beállítom a biosban, pl. hogy 200x10 legyen, a post képernyőn még 1990mhz jelenik meg(mert ugye mindig 1-gyel kevesebb az fsb a beállítottnál), de viszont a windowsban minden csak 166x10-et ír ki, cpu-z, everest, sisoft sandra is.
Ha valaki tudja, mi lehet itt a gebasz akkor annak várom a válaszát!
[Szerkesztve] -
Yutani
nagyúr
Egy Mercury házban van, annak megfelelő táppal. Sulinetes az egész, tehát bármilyen csere kizárt.
Asszem majd kiveszem meg visszarakom a ramot például, megmozgatom a tápcstlakozót, stb.
A ramnak is adok egy kis plusz feszt asszem.
Tuningolva nincs, egy 1.3GHz Duront nem is egészséges... :)
[Szerkesztve] -
gbi-
csendes tag
Hali!
Néhány kérdés:
És pontosan melyik alaplapnál jelentkezett nálatok ez a probléma? Az A7N8X-nél, vagy az A7N8X-X -nél?
A proci volt húzva? -
TTT2
csendes tag
– Lehet, hogy csak nem érintkezik a tápcsatlakozó.
– Milyen táp van a gépben?
Nekem más alaplappal, más procival voltak ugyanilyen problémáim,
(drága) márkás tápra cseréltem a régit, és mindez megszűnt.
(Már két alaplapot vesztettem el rossz (noname) táp miatt, úgyhogy ez elég komoly veszélyforrás. Tanulság: a tápon nem szabad spórolni.)
– Más lehetőségek (ha nem indul el, vagy bizonytalan a működése): ram csere, vagy a mem fesz. emelése.
A7N8X Deluxe-om van, rossz ram miatt volt bizonytalan a működése; kicseréltem, de így is meg kellett emelnem a memóriák feszültségét amíg stabil nem lett – most maximumon van, de ehhez hűteni kell a ramokat, nehogy valami bajuk legyen! -
grey209
tag
Nekem is ugyaniyen problémám volt. Egyszercsak működés közben elsötétült a kép és bármit csináltam nem működött. Sok próbálgatás után kivettem az egyik memóriát. És láss csodát elindult. Majd visszaraktam a másik memóriát és azzal is ment. Azóta nincs semmi probléma. Igaz hetente egyszer használom. :(
-
Yutani
nagyúr
Up skacok, segítsetek! :(
-
Yutani
nagyúr
Felhozom a témát, mert ugyanez a probléma jelentkezett egy kolléganőm gépével, amit én raktam össze (A7N8X V2.0). A gép nem hajlandó újraindítani magát, ugyanaz a jelenség van, amit fentebb leírt a kolléga.
Illetve annyi még, hogy kétszer sikerült újraindítani magát, egyik alkalommal a BIOS-t defaultra állítva. Aztán amikor újra defaultra állítottam, már megint nem indult újra.
A konfigban egy Duron proci van 256Mb rammal, Asus MX440 Magic, LG CD-rewriter és mittoménmilyen HDD. Valami Maxtor asszem.
A legfrissebb (1010) BIOS-t is besütöttem.
Sikerült ezt a problémát megoldani valakinek? -
csabors
tag
Szia.
Azért mert ez a szolgáltatás nem elérhető az A7N8X-es alaplapon. -
Bond008
csendes tag
Csá ! Asus A7N8X lapom van .Miért nincs nekem BOOTLOGOM indításkor.Hogyan kell beállítani?Aki tudja segítsen .Köszi
-
lapa
veterán
én egy hónapig nem használtam emiatt, mindent kiszedtem, mégsem indult el. egyik piilanatról a másikra csinálta nálam is ugyanezt. próbáld meg (finoman) megmozgatni a lapot, nekem utána működött rendesen. azóta sem jöttem rá, mia baja.
-
csabors
tag
Visszavonok mindent megint rossz!!!
-
csabors
tag
Úgy néz ki a dolog, hogy mehetek aludni!!! Tápkábel,elem kivéve ,levéve, bios reset.Most működik! Ha problémázik jelentkezem.
Az eddigiekért hálás köszönet!! -
csabors
tag
Úgy néz ki a dolog, hogy mehetek aludni!!! Tápkábel,elem kivéve ,levéve, bios reset.Most működik! Ha problémázik jelentkezem.
Az eddigiekért hálás köszönet!! -
válasz
Latissimus Dorsi #2 üzenetére
Így van ,összes csatlakozó ellenőriz aztán meglátjuk.
-
Latissimus Dorsi
senior tag
1 bios reset-et érdemes nyomni azért!
Aztán majd tovább ''okoskodunk''
ja azért nézz szét csatlakozásilag a gépben!
[Szerkesztve] -
csabors
tag
Sziasztok!
Nemrégiben vásároltam egy A7N8X-es alaplapot.Kb 2 hétig minden ok. most viszont nem hajlandó ujraindulni (fekete képernyő, hdd lámpácska egy ideig piros aztán semmi,ventilátorok pörögnek szóval villany van a gépbe) csak ha teljesen kikapcsolom (reset gombra sem, csak nagyritkán)biosba nem turkáltam! Szerintetek merre induljak hibakresésileg?Szerintem op rendszer kizárva mert odáig el sem jut a indulás.
Előre is köszönet a segítségért!
Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- RAM topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest