Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
Az 1.0-ban nem lehet a Cranel Canisterbe földet gyűjteni. Így elég nehézkes egyszerűen scraphez jutni.
Esetleg marad az, hogy a terrain tool-al töltöm meg a canistereket, de ez így uncsi és hosszadalmas.Sajnos most is elég hamar kikutattam mindent, és igazából bármit felépíthetnék. Lithiumot nem gyűjtöttem még.
Maradna az, hogy kiásom az alien űrhajókat, és beindítom őket, aztán vége is a játéknak.Hangulatos a játék, tetszik a rendszere, ez az ide oda pakolgatom a dolgokat. De még nagyon messze van attól, hogy tényleg lekössön. Remélem kapunk még bőven tartalmat.
-
xrvman
őstag
Pöpecül néznek ki.

Ahha, mi is ezt csináltuk, így nézett ki, oszt betömtem a likat, de modult nem próbáltam kihúzni belőle.
A hármas robbanásban a szerkezetek működőképesek maradtak.A bázis meg mint írtam, kaotikusan néz ki, mert az az első, de működik. Majd teszek fel képet én is.
-
xrvman
őstag
Habitat a robbantás után is lebegett a levegőben. Elpusztíthatatlan, csakúgy mint a modulok.
Véletlenül berobbant 4 dinamit, 2 hydrazine tartály (cannister). Pislogtunk ki a fejünkből, oszt 3 nagy modul is a helyén maradt, alattuk körülöttük, jó nagy üreges tér. Bajuk nem esett. Likakat betömtük, oszt mentünk tova.
-
xrvman
őstag
Szia,
arra kell ügyelni, hogy a nagyokból nem tudsz kihúzni több kicsi platformot.
Tehát legyen több kicsi platform, melyeket, ügyelve az elrendezésre és a majdani bővíthetőségre, előrelátóan érdemes elhelyezni.
1 kicsiből 3 kicsit vagy nagyot tudsz kihúzni, 1 resin (gyanta) segítségével. Tehát 2 nagy és 1 kicsit érdemes, hogy utána tudd folytatni tetszőlegesen.Kezdetnek mindenképpen Research, melyből elég 1 is. Mi szép lassan ahogy kellett, megcsináltunk mindent, de a nagyokból csak 1 et.
A kutató azért kell, mert akkor jönnek az adatok, melyekből unlockolhatod a dolgokat, pl tethers, melyeket a hátid is meg tud csinálni.
1 Medium printert is érdemes mihamarabb felállítani és avval nyomtatni 1 vagy 2 db medium napelemet és majd egyet a roverre is. Mi hogy kissé kitoljuk a kutatási időt, csináltunk 2 medium szélturbinát is, így ha lemegy a nap és van szél akkor is megy a kutatás, ill jóval később a levegőből hidrazynt előlállító fuel condensert is táplálja.
Ha van kérdésed, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- World of Warships
- Futás, futópályák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 5
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest