Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
Az 1.0-ban nem lehet a Cranel Canisterbe földet gyűjteni. Így elég nehézkes egyszerűen scraphez jutni.
Esetleg marad az, hogy a terrain tool-al töltöm meg a canistereket, de ez így uncsi és hosszadalmas.Sajnos most is elég hamar kikutattam mindent, és igazából bármit felépíthetnék. Lithiumot nem gyűjtöttem még.
Maradna az, hogy kiásom az alien űrhajókat, és beindítom őket, aztán vége is a játéknak.Hangulatos a játék, tetszik a rendszere, ez az ide oda pakolgatom a dolgokat. De még nagyon messze van attól, hogy tényleg lekössön. Remélem kapunk még bőven tartalmat.
-
xrvman
őstag
Pöpecül néznek ki.

Ahha, mi is ezt csináltuk, így nézett ki, oszt betömtem a likat, de modult nem próbáltam kihúzni belőle.
A hármas robbanásban a szerkezetek működőképesek maradtak.A bázis meg mint írtam, kaotikusan néz ki, mert az az első, de működik. Majd teszek fel képet én is.
-
xrvman
őstag
Habitat a robbantás után is lebegett a levegőben. Elpusztíthatatlan, csakúgy mint a modulok.
Véletlenül berobbant 4 dinamit, 2 hydrazine tartály (cannister). Pislogtunk ki a fejünkből, oszt 3 nagy modul is a helyén maradt, alattuk körülöttük, jó nagy üreges tér. Bajuk nem esett. Likakat betömtük, oszt mentünk tova.
-
xrvman
őstag
Szia,
arra kell ügyelni, hogy a nagyokból nem tudsz kihúzni több kicsi platformot.
Tehát legyen több kicsi platform, melyeket, ügyelve az elrendezésre és a majdani bővíthetőségre, előrelátóan érdemes elhelyezni.
1 kicsiből 3 kicsit vagy nagyot tudsz kihúzni, 1 resin (gyanta) segítségével. Tehát 2 nagy és 1 kicsit érdemes, hogy utána tudd folytatni tetszőlegesen.Kezdetnek mindenképpen Research, melyből elég 1 is. Mi szép lassan ahogy kellett, megcsináltunk mindent, de a nagyokból csak 1 et.
A kutató azért kell, mert akkor jönnek az adatok, melyekből unlockolhatod a dolgokat, pl tethers, melyeket a hátid is meg tud csinálni.
1 Medium printert is érdemes mihamarabb felállítani és avval nyomtatni 1 vagy 2 db medium napelemet és majd egyet a roverre is. Mi hogy kissé kitoljuk a kutatási időt, csináltunk 2 medium szélturbinát is, így ha lemegy a nap és van szél akkor is megy a kutatás, ill jóval később a levegőből hidrazynt előlállító fuel condensert is táplálja.
Ha van kérdésed, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- E-book olvasók
- Yettel topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mikrotik routerek
- EAFC 26
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest