Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hummerdikk
őstag
Annyi a lenyeg h lecsereli lenyegeben a windows kicsit labilis gyari cuccat. Ezen kivul sajat magad is csinalhatsz hozza eleg konnyen templatet, vagy modosithatsz egyet, kiegeszitheted. A lehetosegek tarhaza szinte vegtelen csak a te kreativitasodon mulik.
Egy pelda: En azt csinaltam h a JetAudio meg ilyeneket kiraktam oldalra szepen animalt ikonba egy kis feher nem is tudom milyen absztrakt weblapdesignhoz hasonlito egybeallo navigacios gombokra es ezen kivul felulre egy sajba az osszes hasznalt progimat csoportositva. Szal mindent el tudok erni az asztalrol. Barmikor, konnyen es gyorsan. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest