Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• antikomcsi

veterán

válasz Agent_007 #2149 üzenetére

Szia!

Én a vadász felszerelést választottam pajzs nélkül nagy karddal, és természetesen vadász és predátor íjjal használom. És ehhez a farkas képességeket fejlesztem leginkább, abból is a távolsági és lopakodó képességeket lehetőség szerint.
    Szerintem is azt fejleszd csak, ami a legjobban kedvedre van. Aztán ha majd az elfogy akkor dobálhatod másra is a pontokat.

A vasat a világban szerintem mellőzd, csak akkor vedd fel, ha amúgy is éppen arra jársz, de külön ne kezd el begyűjteni, mert irgalmatlan időrabló. Inkább minden településen, farmon, táborban nyisd ki az összes zsákmányos ládát, sokkal gyorsabban gyűlik a bőr meg a vas.

Úgy játsz, ami a leginkább szórakoztat. Én pl. a vikingeket nem igazán fejlesztem, mert minden folyami portyát, vagy apátságot úgy csinálok meg, hogy nem megrohamozom az objektumot csapatostól, hanem egyedül beszivárgok, és mindenkit egyesével likvidálok. És csak aztán hívom a csapatot rohamozni, amikor már ajtót kell betörni, és ládát kell nyitni.

• antikomcsi

veterán

Sziasztok!

Én még csak most jutottam el oda, hogy belekezdjek a vikinges kalandba. Megdöbbenve látom, hogy ez micsoda visszalépés számomra az előző részekhez képest.

Ezzel a borzalmas mozgásanimációval lehet valamit kezdeni, úgy általában, vagy a tömeges harcoknál legalább? Engem annyira zavar, hogy nem tudom élvezni a játékot, egyszerűen elvonja a figyelmem a történetről.

Új hozzászólás Aktív témák