- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iOS alkalmazások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasonD
aktív tag
válasz
Predator2 #4855 üzenetére
Parancsolj:
REALTEK High Definition Audio driver
Intel HD Graphics driverA chipset driver meg felesleges.
-
JasonD
aktív tag
válasz
rayoliviero #4695 üzenetére
Igen, még augusztusban volt. Mondjuk akkor nem vigasztalt, hogy sikerült nekik utána kijavítani. Azért is lett a cserelapom ASRock. Én nem bántam meg, ettől függetlenül vennék újra ASUS-t.
Sikeres választást! -
JasonD
aktív tag
válasz
rayoliviero #4686 üzenetére
Asrock, úgyhogy bármi lehetséges.
Neeem, dehogy. Szerintem a lap jó, ez az alacsonyfeszültségű corsair viszont nem barátja.
Ha rammal tutira akarsz menni, vegyél egy fasza Kingston 1,5V-os Hyperx kitet, az még a kolbásztöltővel is kompatibilis.(#4688) Gazsi00: Szerintem meg ne hagyd ki! Minden márkából ki lehet fogni sz@rt, pl. az ASUS P8Z77-M Pro lapom 1 nap után ment vissza a boltba, mert csak BIOS reset után volt hajlandó elindulni.
-
JasonD
aktív tag
válasz
rayoliviero #4670 üzenetére
Na, hogy ne örülj annyira.
Nekem 3 garnitúra CML8GX3M2A1600C9W döglött meg a lapomban. Annyi a különbség a CML8GX3M2A1600C9-től a fehér borda mellett, hogy a fesz 1,35V.
Az első páros kb. két hétig működött, a második már az első indítástól fogva sz@r volt, a harmadik egész jól bírta, de fél év után feladta a harcot az is.
Most G.Skill RAM-ok vannak a lapban kb. egy hónapja, eddig hibátlan. Soha többé Corsair.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Prime Video
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest