- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
Kéne 1 kis segítség!
FX8150-be csak 1mag megy
Havernak állítottam össze 1 új gépet, régi gépe már vagy 8éves volt ha nem többÚj gép
990FX Extreme3
FX 8150
2x4gb 1600mhz CorsairA CPU-t itt vetem ph-n, a többi vadi új ma hozta a futár a boltból...
A többi cucc VGA (5770) hdd stb egyenlőre maradt a régi azok majd következő hónapba lesznek cserélve, köztük a táp is ami 1 borzalom codagen 500W, szerintem ez miatt nem megy csak 1 mag a 8ból, bár igaz 1 kalap xar ez a táp de nincs a gépbe nagy vga, így szerintem azért el kéne hogy menjen, ha nem is 8 de 2 vagy 4 maggal legalább, de hiába állítok a biosba bármit, akkor is csak 1 maggal megy. (feladatkezelő 1magot ír, cpuz 2-öt) Viszont olvastam olyat is hogy ez a lap nem igazán jó ehhez a porcihoz mert csak 4+1 fázisú tápellátása van, viszont a támogatott cpu-k közt ott a 8150, és sok helyen, itt ph-n is látok ilyen párosítást... A cpu-t haver nem tervezi húzni gyári órajelen menne! Szóval az lenne a kérdésem, hogy az alaplappal van a gond vagy tuti csak a táp a gond Esetleg valami más? A cpu fórumába azt írták hogy a táp tény hogy gagyi de azért mennie kéne rendesen...Az alaplapnak amúgy kéne 1 kiegészítő 12V-os 8pines csati, de olyan nincs a tápon csak 4es, de a kézikönyvbe írják hogy nem gond ha csak 4es van... De lehet ez is gond, amúgy milyen tápokon van ilyen csatlakozó? mert az én 650es chieftecemen sincs...
Esetleg itt tud valaki valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest