Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nwis86

aktív tag

válasz #00983040 #4525 üzenetére

Mindre volt állítva de nem volt jó, próbáltam 2,4,6 maggal de mindig csak 1et látott! De már a win újratelepítés megoldotta a gondot!:)

• Nwis86

aktív tag

Sziasztok

Kéne 1 kis segítség!
    FX8150-be csak 1mag megy :(
    Havernak állítottam össze 1 új gépet, régi gépe már vagy 8éves volt ha nem több:)

Új gép
    990FX Extreme3
    FX 8150
    2x4gb 1600mhz Corsair

A CPU-t itt vetem ph-n, a többi vadi új ma hozta a futár a boltból...
    A többi cucc VGA (5770) hdd stb egyenlőre maradt a régi azok majd következő hónapba lesznek cserélve, köztük a táp is ami 1 borzalom codagen 500W, szerintem ez miatt nem megy csak 1 mag a 8ból, bár igaz 1 kalap xar ez a táp de nincs a gépbe nagy vga, így szerintem azért el kéne hogy menjen, ha nem is 8 de 2 vagy 4 maggal legalább, de hiába állítok a biosba bármit, akkor is csak 1 maggal megy. (feladatkezelő 1magot ír, cpuz 2-öt) Viszont olvastam olyat is hogy ez a lap nem igazán jó ehhez a porcihoz mert csak 4+1 fázisú tápellátása van, viszont a támogatott cpu-k közt ott a 8150, és sok helyen, itt ph-n is látok ilyen párosítást... A cpu-t haver nem tervezi húzni gyári órajelen menne! Szóval az lenne a kérdésem, hogy az alaplappal van a gond vagy tuti csak a táp a gond Esetleg valami más? A cpu fórumába azt írták hogy a táp tény hogy gagyi de azért mennie kéne rendesen...

Az alaplapnak amúgy kéne 1 kiegészítő 12V-os 8pines csati, de olyan nincs a tápon csak 4es, de a kézikönyvbe írják hogy nem gond ha csak 4es van... De lehet ez is gond, amúgy milyen tápokon van ilyen csatlakozó? mert az én 650es chieftecemen sincs...

Esetleg itt tud valaki valami megoldást?

Új hozzászólás Aktív témák