- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurencius
újonc
Egyelőre kipróbálni még nem tudom a javaslatokat, mással van teli az asztalom. De ha van egy kis időm, akkor keresgélek a lehetőségek között. Ilyen például a következő:
vajon szerinted a képernyő jobbra-balra mozgatása nem egyenértékű-e a képernyő görgetésével, illetve fel lehetne-e valahogy használni az én célom megvalósítására?for (uint16_t i = 0; i < maxscroll; i++) {
tft.vertScroll(0, maxscroll, i);
delay(10);}Persze, ehhez a képernyőt el kell fordítani:
tft.setRotation(r); //setRotation(uint8_t r)
Ez a kód elforgatja a képernyőt: 0=0, 1=90, 2=180, 3=270.
Persze az is fontos kérdés számomra, hogy vajon a korábban jelzett színes kijelző helyet tudnék-e alkalmazni monokróm LCD-t? A Google-n keresgélve a rengeteg típus között épp csak azt nem tudom, hogy melyiket lehetne ehhez az Arduino összeállításhoz minél kevesebb, vagy semennyi kód átírással használni... -
Laurencius
újonc
Jaj de jó!
Igazán jól fogok ma aludni ezzel a lépéssel. Mármint, hogy most már lefekszem. A kísérletet sajnos egyelőre nem tudom egy darabig elvégezni, mert hosszabb időre más irányú elfoglaltságom van, de mihelyst megtörténik jelentkezem.
Köszi, hogy volt kedved a témával (velem) foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Eladó egy XMG P406 laptop
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest