- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
petivagyok
tag
válasz
petivagyok #1913 üzenetére
Na vettem is egy 12es spire ventit a sarki fűszeresnél amit műanyag kötegelővel raktam fel az s1-re. Terhelésnél kb 50fokon tartja a ventit és meg sem hallom
-
petivagyok
tag
Sziasztok, kicsit kihalt a topik de hátha válaszol nekem valaki
2-3 hete vettem egy 8800gt-t + AC Accelero S1-et, a régi gazdája azt mondta ő passzívan használta (csak az accelero + venti nélkül) és nagyon meg volt vele elégedve. Namármost nálam terheletlenül ~50-60°-on van terhelten pedig felmegy 70° körülre
, úgy gondolom ez nem lesz túl jó hosszú távon így most szeretnék rá valami jó kis 12-es ventit, ami lehetőleg halk is, de nemtudom hogy majd hogyan fogom rá felrakni és milyet válasszak, az lenne a lényeg hogy minél halkabb legyen, a Scythe és a Noctua ventijeit nézegettem, szerintetek melyik lenne a jobb választás? és mennyivel lenne hűsebb ettől?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest