- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Na én is végre rászántam magam egy Accelero S1 rev.2-re. Sapphire HD4850 Dual-ra tettem rá és teljesen hanyatt estem. Idle-ben ugyan csak 3-4 fok csökkenést tapasztaltam (40-42 fok), viszont full load (GPU stress kb. 25 percig) esetén a gyári hűtővel 83 fokos volt a GPU, ezzel viszont csak 65-66 fokra melegedett...
Egy 12 cm-es venti hűti kb. 1000-es fordulaton, úgyhogy szinte hangtalan
Nagyon meg vagyok elégedve vele -
válasz
Monolith #1500 üzenetére
Hali!
Köszönöm szépen az infót. Majd tudnál dobni adatokat a hőmérsékletről, illetve véleményt a zajról? Csak azért kérdezem, mert a gyári hűtője se túl hangos számomra és a hőfokok sem borzasztóak (44 - 67 fok terheléstől függően), viszont ha ehhez képest jelentős javulás van hőmérsékletben, illetve "zajtalan" lesz az Acceleroval a kártya, akkor lehet, hogy beruháznék egy ilyen hűtésre.
-
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy egy Sapphire HD4850 Dual Slot-ra felmegy-e az Accelero S1 rev.2?
Sajnos a kártya nincs még nálam, így a méreteit sem tudom megnézni, hogy milyen magas alkatrészek vannak rajta.
Akinek van gyakorlati tapasztalata ez ügyben, kérem ossza meg velem.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest