Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csongi

veterán

válasz #23196416 #77 üzenetére

Értem.
    De a számok makacsok. Csak a VGA amit írtál 150Dodo.

Mire összerakod a közepes gépet, ott leszel 250K-nál. És 4.évbe már fejlesztened kell.
    CPU, vagy VGA, vagy több ram.

• csongi

veterán

válasz #23196416 #74 üzenetére

Sajnos hiaba portolhato. A jelenlegi helyzet, hogy a Box joval gyengebben muzsikal. Tobb huzonev van a PS oldalan.Illetve a kenyelem, ami egyre elorebb hozza a konzolt. Elinditod a jatekot, es kesz.
    Nem akar a jatekos tarsadalom jelentos resze azzel bibelodni, hogy melyik beallitas lesz a legjobb. Illetve ott vannak az online jatekok. Mar nekem sincs kedvem ezel fogalkozni, hogy szenvedjem ki a legjobbat. Amihez alapbol olyan hardver csokrot kell osszerakni ami minimal imputlaggal megy. Nem is beszelve az adott jatek optimalizalasarol.
    A konzolok most mar teljes Eger+ bill tamogast elveznek.
    Egy konzolos szerveren keves lesz a mutyizas.
    Sztem jelentosen fogyatkozik a pc jatekosok szama. Nimcsenek bestby vetelu hardverek, amikkel eladasi mennyiseget lehet produkalni minimal haszonnal es jo megterulessel.
    Volt ilyen idoszak. Ezert minden termeken magasabb hasznot kell realizalni. A Kripto elferditette a PC piacot. Nem volt aranyba a tobbi komponens araval beszerezhetosegevel.
    Most jon egy ujabb valtozas, de a folyamatot visszaforditani nehez, vagy nem is lesz fordulat.
    A jelen es a jovo az integralt rendszerek, nem veltelen mas agazatokbol el meg az NV, vagy AMD. Csak a pc agazatbol mar nem tudna meglenni. Ilyen a vilag.
    A stem-en latod a konzolos-pc aranyt?
    Egy kozepszintu jatekos PC arabol megvan a PS5, es egy also arazott laptop, ha annyira pc szukseges a kornyezet. Ez Kb 350K.

Új hozzászólás Aktív témák