- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebbe az összefoglalóba kerülnek át azok a kérések amelyekhez nem sikerült időben megfelelő forrásképet találni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Atesz
addikt
válasz
-secret- #7695 üzenetére
Az oldalon 5 dollárt írnak / kép, de hozzá számolnak 1 dollárt, a szolgáltatásért. Így 6 dolcsi / kép, tehát a 2 kép került kb. 3600ft-ba.
nanamhayonk készítette, elvileg ha nem kéri valaki sürgősséggel (extra fast 1 day delivery), akkor 3 napon belül kész, nekem 1,5 napig tartott a 2 kép, tehát egész gyors volt.
Viszont vállig rajzolta, a fél test +10$, az egész +20$ az alap 5$-hoz képest.
Egész testes fotókat linkeltem Neki, lehet jobb lett volna, ha csak az egyet készíttetek, de azt "fél testes extrával", mivel így a vállak szélei nem látszódnak.
Remélem azért így is jók lesznek a képek.
Lehet más alkotók olcsóbban dolgoznak, mint Ő. -
.LnB
titán
válasz
-secret- #7682 üzenetére
Trollkodtam iphone témában egy képpel. Tipikus meme kép volt, csak a szöveg volt kicsit erős "az ilyen h***** miatt nem lépnek velünk kapcsolatba az idegenek" - es meme kép. Elmértem, azon lehet nevetni is meg fel is háborodhat rajta aki akar.
Én persze viccnek szántam. De abszolút megértettem a büntetésemet.Csinálnám én, de melóba új tűzfal van, aztán devianttart, printest, minden tiltva van. Nehéz így keresgélni. Nem tudom, beszélhetnék a rendszerinformatikusokkal, de elég nehéz lenne kidumálni, hogy miért van szükségem ezek elérésére.
de már gondoltam rá..
-
albiosz
őstag
válasz
-secret- #7678 üzenetére
Köszönöm szépen, próbáljuk meg akkor! Tényleg csak annyit kérnék, hogy ne legyen ennyire karikatúrás és minél több látszódjon a ruhából (zakó-mellény-ing-nyakkendő) is, ha lehet. Hangsúlyozom, ráér.
Gondolom azért egy Vuk jóval egyszerűbb, szóval megértem, hogy az gyorsabb volt. Én tényleg csak egy ok-t vártam.
(#7677) .LnB: akár ez is jó, ahogy írtam.
-
DNReNTi
őstag
válasz
-secret- #7379 üzenetére
Régi Final Fantasy fanboy vagyok, így Tonberry-re gondoltam, amiből például ki lehetne indulni:
Úgy gondolnám, hogy nem kellene az egész lénynek benne lennie,mindjárt be is vágom kicsibe, hogy még közelebb kerüljünk a célhoz.Szerk:
Na voltam elég gyors, tudok szerkeszteni már itt is van, viszont így hülyeség amit írtam, eléggé négyzet alakú a kis koma, szóval mégis úgy adja ki, ha benne van teljesen, nem tudom ez szabályos e: -
gyuromoj
veterán
válasz
-secret- #7301 üzenetére
Akkor ha már korábban érdeklődtem a váltásról, nem kell újra engedélyt kérnem ugye?
(#7303) -secret-
Okés, köszi az infót.
Új hozzászólás Aktív témák
Ne felejtsd el megnevezni (a linkelt topikban) az új arcképedet!
● fotóból nem készítünk avatart!
● részletes szabályok itt
● arcképgyárosok kérései
● arckép kereső
● nevezd meg az elkészült arcképedet
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest