- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
jimmy399
üzenetére
Gratulálok - nálam dettó amit mondasz,"egy HDD-ről tudjak bootolni kb 15 másodperc alatt egy minimalista rendszert, ",én is ezt tapasztalom és igaz csak is azt állitottambe ami nekem kell,mindent probáltam minimanizálni és jelenleg Cinnamon felülettel használom örömmel a Ryzen -es gépemen,steam és minden jól müködik.
Az ArchLinux-tól sokan félnek,mert nekünk kell felépítenünk a rendszereünket - igényeinknek is megfelelően,mára már sokat változot,mert már régóta van az archinstall és ez sokat is segít mindenkinek,főleg azért mert nem kell - akár 1 órát a billentyűzeten gépelnünk,rendszert nagyon megszerettem és már 7 éve használom1 HDD-n.
A SATÁS 120GB-os SSD-men,multkor probáltam installálni,sebesség külömbséget nem tapasztaltam,nem tudom mi az óka,de ezzel már nem is foglakózóm,lényeg jól fut stabillan a rendszerem,tömören ennyi az achról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Energiaital topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB