Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Ugyanez van ilyen WM-es rendszereknél is. Ja, nehezebb beállítani, mindenféle konfigfájlt szerkeszteni, csomagot kézzel feltenni. De! Ezt csak egyszer kell megcsinálni, ha kész van, akkor el lehet menteni ezeket a .conf fájlokat, meg a csomaglistát, és legközelebbi újratelepítéskor csak átadod a csomagkezelőnek a csomaglistát, felhúzza a csomagokat, meg az új home mappádba visszamásolod a configfájokat, és nem kell semmit állítgatni grafikus felületen mindenféle beállítóablakban, minden egyes installkor. Tehát ami elbuksz az egyszeri nehezebb telepítésen, azt később kamatostól visszanyered.
Ezt én is most tapasztaltam meg valamelyik nap, amikor a 32 bites Arch alatt állandóan szénné fagyott az r(qbit)torrent, mert az OOM jókedvében
lelőtte. Idegállapotba jöttem,
feltettem egy 64 bites kiadást amit gyakorlatilag percek alatt belaktam
pedig emlékszem nem volt könnyű az indulás de így, hogy már hetek óta szerkesztettem a konfigurációs fájlokat tényleg gyerekmese volt az egész. 
májkimiki
Ugye nem is olyan nehéz konfigolni...

Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen légkondit a lakásba?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lelőtte. Idegállapotba jöttem,
feltettem egy 64 bites kiadást amit gyakorlatilag percek alatt belaktam
pedig emlékszem nem volt könnyű az indulás de így, hogy már hetek óta szerkesztettem a konfigurációs fájlokat tényleg gyerekmese volt az egész.
BoB