- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
Laszlo733
üzenetére
+ (#6862) Frawly
Köszönöm a válaszokat. Ami a méretet érinti, a 100MB-ból 9,3MB maradt a GRUB telepítése után.
Kézzel telepítek (kell a gyakorlás), a particionálást még a cfdisk-kel csinálom (később jöhet az fdisk is, most nem akartam reszkírozni, hogy elcseszem).
Így is volt valamilyen hiba, csak a Win indult (nem volt GRUB), de még a BIOS-ba sem tudtam belépni (csak egy fehér kurzor fogadott). Ha kivettem a HDD-t, akkor jól működött minden, ha vissza tettem, akkor ismét rossz volt.
Kis pihenő után sikerült elindítani ismét a telepítőt, így a chroot-tal újra felraktam a GRUB-ot és jó lett. Most már folytathatom a telepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB