- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Motorola is Air mobillal készül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ezt nem is vitattam, azért is írtam, hogy a pikaur ALKALMAS a feladatra, hogy az egész rendszert frissítsd vele, nem csak az AUR-os csomagokat.
De! Sok felhasználó van vele úgy, ahogy én. Hogy alapból csak a nem-AUR-os csomagokat frissítik, mert azok binárisan jönnek és gyors a frissítés. Az AUR-ost meg ritkán, mert azoknak a nagy része forráskódból újrapörgetős, ami már időigényes lehet, attól függően, hogy milyen nagy és hány AUR csomag van fent. Ezért szokás a normál csomagokat inkább pacman-nal frissíteni, az AUR-os csomagokhoz meg használni az AUR helper/pacman wrapper megoldásokat.
Ennek ellenére te csináhatod úgy, ahogy te szoktad, mindent pikaurral, nincs is ezzel semmi baj. Csak arra írtam, hogy ezzel a kevesek közé tartozol. Ennyi.
-
Lenry
félisten
akár káros is lehet, mert belefuthatsz két frissítés közötti felemás állapotba, meg nagyon friss bugokba, amiket néhány óra alatt javíthatnak. Biztonságosabb néhány naponta frissíteni.
ez nem véd meg semmitől. több naponta frissítés esetén is kifoghatok két frissítés közti felemás állapotot
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest