- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Oh, kösz, ezt megnézem, ez a cikk nem volt még a repertoárban.
Arra tudsz esetleg valamit, hogy hogyan tudnék egy tar.gz fájlon belül fájlt szerkeszteni?
Csak mert feltettem a gwhere-t forrásból, de a kinézete sem akar igazodni (mint ahogy a multkor linkeltem képpel olyan), és ikonja sem lett a menüben.
Gondoltam a yaourttal feltetetem úgy, hogy a gépen egy mappában csináltatom vele a buildet (erre találtam ezt a parancsot: yaourt -Sb --export <dir> <package>) és a kész fájlban megszerkesztem azt a sort ami miatt alapból nem teszi fel - ezt már valaki jelezte is a gwhere aur oldalán, de aki csinálta nem javította ki.Hátha ha én megszerkesztem a fájlt amivel forrásból sikerült feltetetni akkor a yaourttal is felmenne, csak be is állítaná a rendszerhez. Kinézettel, ikonnal.
Lehet, hogy vakvágányon vagyok, de csak megpróbálnám.
Nem hagy nyugodni , hogy más rendszereken forrásból is fel tudtam tenni és szépen igazodott is a témához és ikonja is volt, itt meg kínlódok vele.Az a módszer hogy kicsomagolom szerkesztek és visszacsomagolom nem jó, mert akkor eredetiségvizsgálattal errorozik.
Már lecserélném a gwhere-t is, ha lenne más program ami meg tudná nyitni a .ctg lemezkatalógus fájljaimat és még keresni is tudna benne joker karakteresen mint a gwhere ami kicsi de ügyes program.
Sajna az ismert programok nem tudják (cdcat és társai).
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen egeret válasszak?
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged