Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Gyerekek,olyan szinten megborult az antergos a mai update utan,hogy hasznalhatatlan. Par masodperc utan mindegyik program magatol leall,flash osszeomlik,VLC-n nincs kep,hang recseg,Skype el se indul,stb..
Ez azert kemeny...vagy en vagy a szakik neztek be valamit de nagyon csunyan. Na hetvegen repul vissza az Arch,addig meg elvagyok Ubi LiveCD-n. Megint jo nagy p.cs voltam,hogy egy frankon beallitott,stabil rendszert levaltottam valami masra.
Persze lehet,hogy en nyultam hozza valamihez amihez nem kellett volna de mar az 1. update utan is irt nekem furcsasagokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB