- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Antergos 3 nap
Meg mindig hibatlan. Non-stop megy a rendszer,folyamatosan megnyitva 6-7 program es hibauzenetet meg nem lattam. RAM fogyasztas megallt stabil 2GB-nal,lassulasrol vagy rejtelyes proci zabalasrol szo sincs.
Minden mukodik,gyors,pattog,nem omlik ossze,az updatek gyorsan megerkeztek...eddig brutalis. Imadom.Fogalmam sincs,hogy a nev honnan ered,azt tudom hogy anno a default DE a cinnamon volt es akkor az volt a neve,hogy Cinnarch. Csak aztan a cinnamonnal gondok voltak,valtottak GNOME-ra es akkor mar gondolom hulyen nezett volna ki ez a nev.
Megjegyzem,semmi bajom a cinnamonnal. Ami furcsa,mert anno ugy ereztem,hogy a Linux Mint egy eletre eluldozott tole.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Opel topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB