Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
Ma este belevágok én is egy jó kis Archbang telepítésbe...
Kipróbáltam tegnap Live módban és nagyon megtetszett. Jó kis alap ez szerintem amire aztán lehet építkezni igény szerint. A Manjaro xfce-t sehogyan sem sikerült lefogyasztanom...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kipróbáltam tegnap Live módban és nagyon megtetszett. Jó kis alap ez szerintem amire aztán lehet építkezni igény szerint. A Manjaro xfce-t sehogyan sem sikerült lefogyasztanom...
BoB