- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
man pacman
Szóval a dupla y kényszeríti az adatbázis frissítést. A KDE-ben nyugodtan megnyithatsz egy terminált és ott rootként mehet a pacman -Syyu, ahol az u jelzi, hogy rendszerfrissítést kérsz.
Bruteforsz kolléga is jó tippet adott, bár én inkább kettéválasztom a hivatalos és nem hivatalos csomagok frissítését, a pacman után jön a yaourt -Su --aur.
Ha yaourt-ot vagy más wrappert használsz, arra ügyelj, hogy ne rootként futtasd (sudo, fakeroot csomagoknak fent kell lenni).Én Ubuntu után álltam rá Arch Linuxra és azóta sem bántam meg.
Hálózat:
networkmanager helyett kipróbálhatod a wicd-t is, ha nem kell ppp, úgy emlékszem, az jelzi a jelerősséget, illetve a netcfg-hez is van GUI: ArchAssistant, de arról csak annyit tudok, hogy profilok közt lehet váltani, ám jelzi-e a jelerősséget, passz.
Illetve conky-ban is ki tudod rakni %-ban és grafikusan is a wireless hálózat erősségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő