Hirdetés
- iPhone topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
man pacman

Szóval a dupla y kényszeríti az adatbázis frissítést. A KDE-ben nyugodtan megnyithatsz egy terminált és ott rootként mehet a pacman -Syyu, ahol az u jelzi, hogy rendszerfrissítést kérsz.
Bruteforsz kolléga is jó tippet adott, bár én inkább kettéválasztom a hivatalos és nem hivatalos csomagok frissítését, a pacman után jön a yaourt -Su --aur.
Ha yaourt-ot vagy más wrappert használsz, arra ügyelj, hogy ne rootként futtasd (sudo, fakeroot csomagoknak fent kell lenni).Én Ubuntu után álltam rá Arch Linuxra és azóta sem bántam meg.
Hálózat:
networkmanager helyett kipróbálhatod a wicd-t is, ha nem kell ppp, úgy emlékszem, az jelzi a jelerősséget, illetve a netcfg-hez is van GUI: ArchAssistant, de arról csak annyit tudok, hogy profilok közt lehet váltani, ám jelzi-e a jelerősséget, passz.
Illetve conky-ban is ki tudod rakni %-ban és grafikusan is a wireless hálózat erősségét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB