- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Jelzálogot vett fel szüli lakásért? Ez nagyon veszélyes...
Még gondolkozni sem merem. Szerintem biztonságosabb bizniszelés a lakásban/üzletben tesztelés 3 nap~1 hét garanciával. Eddig szerencsém volt, sok rosszakat írták már másik fórumban is.
Hát csak annyit mondok, hogy ilyenek a ~20 éves korú fiatalok, nagyon oda kell figyelni. Szerintem korrekt adás-vételi szerződés + arc fotózás, ha nem tudod bebizonyítani, hogy ő megbízható vagy teljesen idegen ember stb.
Ne gondoljátok, hogy pont Magyarországon történik leggyakrabban, a többi országokban is, csak nem hallottátok. Aki jártas külföldi nyelveken, nyugodtan elolvashatnak a külföldi fórumokat... -
sasa311
veterán
válasz
AMDpower/ #41 üzenetére
azért írd meg, hogy mutat-e elvtárs hajlandóságot a cserére...
Mióta van apróhirdetés a PH-n azóta kicsit sok a lehúzás, vagy csak én látom így?Lehet fizetőssé kéne tenni (mondjuk 100ft/sms ért lehetne csak felrakni valamit...) Ha ez egyáltalán számítana, amilyen spúrok általában ezek legalább az apróneten próbálnák elszórni a cuccukat, mer' az ingyé' van...
-
AMDpower/
senior tag
De neki megvan minden adat, szóval konkrét átverésről nincs szó, csak egyszerűen nagyon bánt a dolog.., igaz én voltam kicsit felelőtlen hogy úgy elhoztam a vga-t, hogy fürödt az ezüst pasztában, igaz azt szerencsésen le is takarítottam. Viszont a mag elég szépen levan sarkazva, így biztosan az a hunyó
Ez az én szerencsém. -
AMDpower/
senior tag
Írtam moderátor topicba, ma viszont már azon gondolkoztam mekkora bicskát vágjak a tökömbe, mikor ráérnék gamelni egy kicsit a pénteken vásárolt Inno 6600Gt xar.
Jó többet újonctól az égatta egy világon semmit...... Ez Magyarország, valamit tényleg jólenne kezdeni ezzel a hatalmas újonc áradattal(és ne mondja nekem senki, hogy én is voltam újonc, igen voltam na és, nem szivattam a népet 20-50k-val.. ami most megy), annak idején pontosabban tavaly nyáron volt igazán jó.., csak mára a volt korrekt ph-s tagok eltüntek vagy inlább cserélődtekMa ezen a 6600Gt dolgon nagyon kiakadtam. De remélem ez legalább megoldódik...
-
<>jana<>
senior tag
vaze nemsemmi story
-
AMDpower/
senior tag
Nah újabb fejlemény megvan a srác, legalább ez megnyugtató körözést adtak ki ellene a szülei, azért ez sem semmi....
Hogy nekem mindig belekell botlanom az ilyenbe -
AMDpower/
senior tag
Első ügy hihetetlen fordulatot vett, meglett az emberem azt hiszem ezt lekell írnom mindenki előtt mert még most sem kapok levegőt azokután amit hallottam.
Ma úton Pest felé gontoltam felhívom a fent közzétett számot, talán megjött az emberem esze és felveszi. Csörög kinyomja talán szakadt, gondoltam magamban még egy próbát megér. Újabb csörr és felvette egy 30 év körüli emberke még csak hasonlítani sem hasonlított a hangja, rákérdeztem a történtekre, és alig tudott szóhoz jutni, majd mind ez után hosszabb beszélgetésbe enyeledtünk és mint kiderült az újonnan megismert férfi tulajdona a szám és ügyvéd. Csak annyit tudott mondani azok után, hogy vázoltam a helyzetet, hogy utána jár.., mint kiderült a barátnője elhagyta a telefonját és ez a szám volt nála a hétvégén, hogy eltudják valamin érni egymást. Igen ám, de utána jött az én emberem a, az újonnan megismert férfi barátnőjének a legjobb barátnőjének az öccse, és elkérte a telefont a hétvégére, hogy tudjon telefonálni mert elutazik és az ő telefonján nincs pénz, gondolom nem kell vázolni milyenek a nők, hát persze kisebb győzködés után meg is kapta a telefont.
A hétvége alatt találkozott velem a srác, és csak kedden kapta vissza a barátnője a telefonját
azért nem is volt elérhető keddig.
És most jön az ami még nem volt és amitől még mindig nem nagyon akarok magamhoz térni.
A srácnak kb 50 feljelentése volt eddig, autólopás, a SAJÁT szülei házára vett fel jelzálogott hamis papírokkal és tette majdnem földönfutóvá a saját szüleit, okirat hamisítás, csalás és a többi...
Sikerült megtudnom róla mindent név, cím, szülei telefonszáma, srác saját telefonszáma tehát minden.
A szülei fel is hívtak miután az újonnan megismert férfi közölte velük az újabb ''büncselekményt''.
Én elmondtam a bajom, és korrekt szülők révén megbeszéltük, hogy kedden lemegyek Vácra és és rendezzük az anyagiakat, de mivel konkrétan nincs anyagi károm a többi hw jó áron eladása révén ezért erről lemondtam, viszont keddre megbeszéltük hogy lemegyek és megbeszélünk mindent..., mert ez így nem mehet tovább.
A saját annya mondta a telefonba, hogy jobban szeretné már a fiát rácsmögött látni, mert ez már elviselhetetlen.
Jah ami még furcsa, hogy a srác kedd óta nem ment haza
De könyörgöm kósza 8eFt miatt lelépni lol nevetséges, szánalmas..........
Lényegében ennyi, úgynézki mégis megoldódik a dolog.
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani az újonnan megismert férfinak, nem szeretnék nevesíteni.
A végén csak jól végződött, de ha belegondolok abba, hogy ilyen emberek is járkálnak az utcán hányni tudnékA saját családja életét keseríti meg....
-
AMDpower/
senior tag
Hát remélhetőleg kem-el is hamarosan rendezve lesz a dolog, de akkor mondja meg, hogy bocs, de nemtudom most utalni ezért és ezért.., ne pedig az legyen hogy más más indokkal jön elő, és az ügy ha jólszámolom már tavaly nyár óta húzódik azóta pedig sok víz lefolyt a Dunán..
-
deicide
veterán
no, én leszek lassan az utolsó fehérvári, aki nem védte meg Kemet, én is üzleteletem vele, igaz, ő vett tőlem dolgokat, de mindig ott volt időben, adta a pénzt és kész...
-
André
tag
Szia!
Kem-et szeretném pártfogásba venni, bár tudom, h ha van vkinek sara, azt minél előbb illik rendezni akármilyen kis összegről van is szó, már csak az ember becsülete (akinek még van és fontos neki) miatt is. Őt én is ismerem. Költözködés tényleg igaz, érettségi szintén és szerény diákként nincs túlságosan eleresztve anyagilag. Mikor bizniszeltem veled, említettem neki a vinyó dolgot és felajánlottam a segítségemet. Perpill nem tudott vele kezdeni semmit anyagi helyzetéből adódóan. Én tudom, h idővel rendezni fogja. Ez ugyan neked nem garancia, de sokat segítettünk 1másnak. Többször előfordult, h pár napra, 1-2 hétre kölcsönadtam neki hw-t minden ellenszolgáltatás nélkül, máskor meg ő segített ki minden gond és félreértés nélkül.
Ami a váci csókát illeti, a szándékos átveréseket az érték nagyságrendjétől függetlenül keményen meg kéne torolni (sajnos a törvény erre alaklmatlan, nekünk meg nem ad erre lehetőséget). Az ilyen ''emberek'' miatt tart még csak ott országunk ahol tart.
Kívánom, h megtaláld az embered és sikerüljön rendezni vele a dolgot. -
Newyorker
addikt
Ki kell csinálni az ürgét
Nah jó, komolyra fordítva maximálisan iagaztok van, tökre nem értem mire jó ez, hogy másokat átverünk! -
D.Orion
veterán
Hy.
Előszőr: AMDpower bocsi, hogy nem írtam rád azóta a procik ügyében.
Másodszor: Személyesen ismerem kem-et és engem még nem vert át. A költőzős mese az igaz, meg az érettségis is. Mindezek ellenére tényleg jó lett volna ha megkeresne téged. A címét tudom, de most még nem szívesen adom meg. Telón felhívhatom vagy msn-en esetleg beszélhetek vele személyessen is. Nem hinném, hogy szándékossan nem adja meg a pénzed, lehet, hogy csak nincs neki még ennyi sem. -
Tibcsó
aktív tag
válasz
AMDpower/ #20 üzenetére
Az ,,elfoglaltság,, csak egy kibúvó ok, semmi más!
Nincs mit védeni az ilyen szarházikon teljesen igazad van, miért van az hogy pl. te nem szivatod ugyan igy meg a jó népet, ja már tudom tengernyi időd van biztosan azért!
Mocskos kifogás piti szemetektől még ha nem is nagy értékről van szó, gondolom a becsületüket már rég elvesztették tehát az már nem játszik náluk.
Ne add fel mégha kevés pénzről is van szó, és igen ha megtudod hogy fehérváron hol lakik menj el hozzá mégha túl sok kiadásod is lesz vele akkor is!
Ha pedig valóban ,,rendes,, ember lenne akkor már régen megtalálta volna a módját hogy a pénzedet eljuttassa hozzád szerintem ez teljesen világos.
Sajnos a Váci mocsokhoz nincs mit hozzáfűzni az a pénzed minden bizonnyal ugrott. -
AMDpower/
senior tag
''Azért menj a pénzed után'' Jah faxa felfogás, ennyierővel ha most én valakinek sz@rt adok el, és ő pl Zalaegerszegen lakik, várjam meg míg csenget az ajtón...
Nem egy és nem is két embertől hallottam, hogy helyben nyugodtan biznicel és mint Dodi72 is mondta még hozzá is jár lemezért.
Egy rá nem érő ember akinek még annyi ideje sincs, hogy postára vagy otp-be bemennyen nemhinném hogy lemezért járkálni és helyben bizniszelni rá ér.., de lehet nekem rossz a gondolatmenetem.
Jah igen nagyon elfoglalat lehet, ha több mint fél évig nem sikerült otthonról kimozdulni.
[Szerkesztve] -
Derlie
tag
Én megvédem Kem kollégát, igen Szfvári és már üzleteltem vele, nem kizárt hogy tényleg sok dolga volt mostanában.
Azért menj a pénzed utánvelem normális volt, müködött minden...
-
AMDpower/
senior tag
Első ''ügyfél'' csak felvette azt a telefont, de mint korrekt eladó csak ennyit tudott hozzáfűzni a dologhoz.: ''Így jártál, ő nem vesz vissza semmit nála jó volt''...
No comment. -
AMDpower/
senior tag
válasz
Biznisz Elek #5 üzenetére
De legalább egy cím lenne, rendőrség 50k érték alatt nem is foglalkozik ilyesmivel, meg ugye adásvételi sem szabályos, legalább két tanu miegymás.
-
AMDpower/
senior tag
Ip alapján ellehet valahogy indulni esetleg?
Más ötletem nincs, telefonszámhoz tartozó tulaj adatait kideríteni képtelenség.
De sebaj kicsi az ország.
Igen váci volt, lestem ahogy száll fel a váci személyre.
Pénztárcájában a lakcímigazoló felül volt és Vác állt rajta, hogy miért nem lestem jobban rá.
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Téma adott, felállás a következő vettem tőle egy 30gb-os vinyót+tápot+lapot, lap+táp ok.
Vinyó viszont elektrónika hibás elég keményen.
A srácnak írtam sms-t, hívtam, telefont kinyomja, e-mailre nem válaszol, privire már nemtud mert banolták.
[link]
Nem a pénzről van szó, hanem egyszerűen arról, hogy nagyon bosszant az eset.
Most sem vinyóm sem pénz. Legjobb.
A srác egy kb 170 magas, 20 éb körüli, kreol bőr(nem ...), kicsit teltebb fórma, fekete rövid haj. 1000 ember közül felismerném.
Váci. Telszáma.: [Felhasználó kérésére moderálva. - peterkeT]
Joces kolléga is látta.
Az ügyben a legbosszantóbb az, hogy egy ''jót'' beszélgettünk arról, hogy milyen átverésben volt eddig részem grafó esete és még a többi..., és ő is mondta a meséit.
Kicsit kezdek igazat adni az ''újoncal vigyázz'' dolognak, tisztelet a kivételnek!
Én sem vagyok egy maszületett bárány, de .....
Lenne még egy eset, Kem Székesfehérvári fórumtag, tavaly ősz óta húzódik az eset azóta sem jött meg a az egy héten belül meghalt 40-es maxtor vinya ára, amin 40gb-ból 16gb bad sectoros, már volt minden költöznek, éretségizik, nem tud Pestre jönni és még a többi. Székesfehérvárra meg őszintén 4k miatt menne le a ...., de azért csak kellemetlenül érint a dolog.
Esetleg ha valaki még is tudná Kem mostani címét, azt megköszönném.
Az elsőnek pedig jólenne valahogy megtudni az adatait, mert a telszám él.
Viszont vodafone automatikusan tiltja, tehát nem adhatják ki az adatait...
Megtanultam Adásvételi nélkül semmit, egy kábelt sem....
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged