Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lovace

aktív tag

válasz lmno #4125 üzenetére

Most nézem, hogy én eddig el voltam tévejedve... Azt hittem, hogy "csak" a titán tokosból van e-simes (az meg már árban Ultra szint), de most hogy mondtad nézem, hogy az alumínium tokosból is van, az meg 250.000,- Ft körül már megvásárolható. Ez mondjuk így első ránézésre azt mondom, hogy számomra a tökéletes alternatíva lehet! Kinézetre ez tetszik jobban és így az akkumulátor idő kivételével mindent megkapok, amit szeretnék! Köszönöm szépen, hogy felhívtad rá a figyelmem!
    A kerékpározás egyébként 200 km feletti, ami - részben - terepen tizen óra is lehet. Mondjuk az AOD kikapcsolása valóban jó megoldás (ennek egyébként a hétköznapokban sem érzem szükségét, tehát kikapcsolva hordanám)! Itt számomra az a kérdés merült fel, hogy ha leveszem a csuklómról a töltéshez (tehát megszakítja a pulzus mérését) nem érzékeli-e úgy, hogy végeztem a tevékenységgel? Egyébként ez olyan marginális eset (évente 1-2 alkalom), hogy erre a célra akár vehetek is egy olcsóbb kerékpáros computert. Nem ez lesz a mérvadó a választásnál, csupán felmerült bennem a kérdés.
    Sokat segítettél a döntésben! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák