- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz lugosi #38808 üzenetére
Nekem van és erre nem igazán alkalmas (egyébként én is erre használom, onnan tudom :-).
Egyrészt nem nagyon tudod csak egy partíciónak beállítani, ahogyan gyárilag van, de ez önmagában még nem akkora baj. (Time Machine mentés méretét a sparse.bundle fájl méretének beállításával és lezárásával lehet korlátozni vagy nem használod erre.)
A nagyobb baj, hogy lassú. Win alól is látszik egyébként. (És állítólag pár év után meg szokott dögleni, szóval eleve inkább másodpéldányt/backupot tegyél rá.)
Viszont bele tudsz dugni még vinyó(ka)t. Az se lesz gyors. Nem gyorsat azért úgy képzeld, hogy 3-4 ember tud róla párhuzamosan filmet nézni kisebb felbontásban, csak akkor már más adatot nem nagyon mozgatok addig.
A vinyók, amiket meg tudsz osztani rajta keresztül, azok HFS+-ra kell hogy legyenek formázva.
Szóval ha van egy TC-d vagy ocsón hozzádvágják, akkor ne szaladj el előle, de alapvetően tárhelynek egy elég drága szükségmegoldás.
Előny: Back to My Mac-kel akárhonnan el tudod érni. (A megosztott vinyókat, amiket beledugtál, szintén.)
Viszont mint routert én szeretem, meglepő helyeken lett netem, amióta van itthon egy ilyen.
[ Szerkesztve ]
http://www.arrayoflilly.com
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új MacBook Pro 14 hüvelykes M3 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 3 év garancia
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- MacBook Pro 13'3 2022 M2 512GB
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/1TB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest