Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
Be is ruháztam egybe, meg vettem mellé szintén az IKEÁ-ban 895,-Ft-ért egy 60W átvitelére méretezett 1m-es kábelt.
Van viszont két problémám, amire nem tudom, hogy mi lehet a válasz?!
Az egyik az, és talán ez a lényegesebb, hogy a térerő nyílt helyen Zuglóban is alig megy egy csík fölé, ami az adatátvitelnél tisztán érezhető, hisz egy pl. Revolut app letöltése több, mint 20 percet vesz igénybe.
A másik, amiről ugyan már sokat olvastam, az a Viber, vagy a WhatsApp (de bármilyen más chat felület) adatainak Androidról iPhone-ra, - vagy visszafelé is - történő (lehetetlen) átmásolása a témája. Rettentő sok párbeszéd, és ezáltal lényeges információ kerül bukóba emiatt, mert úgy látom, hogy erre nincs egyelőre semmilyen megoldás.
Rettenetesen sajnálom, és néha ilyenek okán kezdek elgondolkodni azon, hogy megéri-e a kíváncsiskodásom egy számomra új platform irányába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest