- Fórumok
- Egyéb
- Apa lettem!
- (téma lezárva)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Dogee V20pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Thom!
veterán
-
jss
aktív tag
:D Gratula! :C
-
BEE
addikt
-
micsi
csendes tag
Én is gratulálok Nektek! Jómagam alig várom,hogy anya legyek,csak előtte még van ''1-2 dolog amit el kell intéznem''!:))
-
JC
tag
Csak most találtam meg a topicot.
Én is gratulálok.
Nálunk is várható az esemény. 23 hetes a feleségem május 14-ére van kiírva.
Kislány lesz, és a Lilla névre fog hallgatni. -
Rox
tag
Jómagam is gratulálok. Remélem hamarosan követhetlek.
(Három kiló húsz deka. Maradhat? :DDD) -
kymco
veterán
-
DrSoul
őstag
-
atus7377
tag
Nagyon köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.Már most hulla fáradt vagyok,mi lesz itt késöbb?Azért félreértés ne essék,nagyon édes fáradtság ez.3200 grammal született az édes és 53 cm.A keresztségben a Dorka nevet kapta,mivel az összes ismerősöm jóslata ellenére lány lett a drága.Az orvos díjazása,más lapra tartozik.
Mégegyszer köszönöm a jókívánságokat. -
lesaux
veterán
-
Turmoil
senior tag
-
kymco
veterán
És még azt mondják, hogy fogy a nemzet! :) Gratulálok én is!
-
Club
őstag
-
Husky
aktív tag
-
Drótszamár
őstag
-
Vitus
őstag
-
klepto
addikt
-
tsello
aktív tag
És mennyit kellett fizetni az orvosnak (plusszban)?
-
emvy
félisten
-
Drótszamár
őstag
:))
Gratula még1x !!!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
áááá, már megszoktam...;]
-
Vitus
őstag
-
Alvin_ti4200
félisten
-
kraftxld
félisten
ezt így szokták:
Gyerek lett vagy lány? :DD
(Bocsi az összes lánytól, de nem hagyhattam ki! :D)
Egyébként gratula!
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
-
hahaha
tag
Gratulalok!
De a munka java csak most jon...:D -
Alvin_ti4200
félisten
-
tildy
nagyúr
-
Vitus
őstag
-
atus7377
tag
Nem gondoltam volna,hogy egyszer ezt kell mondanom.Azt hiszem ma én vagyok a világ legboldogabb embere.Az érzelmek azon skálája amin ma keresztül mentem,egyszerűen leírhatatlan.A furcsa keveréke az aggódásnak,félelemnek,örömnek,boldogságnak utánozhatatlan.Csak ennyit akartam.Egyszerűen boldog vagyok!!!!
Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Apa lettem!
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Formula-1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Androidos tablet topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest