Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
estikornel #40522 üzenetére
Nem feltétlen. A Clannad első sorban a két főhősünk kapcsolatáról és felnőtté válásáról szól. A romantika dominál. Az Ano Hana azért más, mert ott egy több fős baráti társaság van a középpontban akik amellett, hogy még nem dolgozták fel barátjuk elvesztését még komoly magánéleti és szociális problémákkal is küzdenek. Itt inkább ezen van a hangsúly, a romantikus szál nem a húzóereje a műnek, persze az is fajsúlyos azért. -
nem_tom
őstag
válasz
estikornel #40520 üzenetére
Részletes kereső, azon belül szűrés felhasználó szerint. [link]
Igen, anno magam is láttam. Elég komoly és összetett a mű a karakterek, illetve azok pszichológiájának kidolgozottsága tekintetében. Bár valahogy nem éreztem úgy, hogy a Clannaddal egy kalap alá lehetne venni. Kissé más a kettő szerintem.
-
nem_tom
őstag
Sziasztok! Két gyors kérdésem lenne.
1. Re:ZERO -Kara Hajimeru Isekai Seikatsu- manga magyarul létezik valahol? Nem bízok benne, hogy a sorozatnak lesz második évada.
2. Fairy Tail 3. évad várható e? Egyáltalán mi a helyzet a sorozattal?
Lehet eléggé amatőr kérdések, de kedves barátommal a Google-el nem mentem sokra.
-
nem_tom
őstag
válasz
Hintalow #26991 üzenetére
Áttúrtam az animeaddicts-os ismertetőket és többek között ez is felkeltette az érdeklődésemet. Nem olyan rossz, bár kicsit jobbra számítottam az alapján amit olvastam. De nem ez az első és utolsó ilyen nem túl híres anime amit láttam és fogok látni.
Ezt a slice of life műfajt nem ismerem. Inkább az ilyen humoros, akció-shounen animéket szoktam nézni.
-
nem_tom
őstag
Hali! A Tokyo Underground c. animéhez lehet valahonnan magyar feliratot letölteni? Mert én sehogy sem találtam.
Köszi előre is! -
nem_tom
őstag
Hali!
Fullmetal Alchemist Testvériség után tudnátok ajánlani valami hasonló színvonalú művet?
-
nem_tom
őstag
válasz
unclefucka #4983 üzenetére
Full Metal Panic! -ot láttam, nagyon jó volt. Cowboy Bebop -ot is, az viszont nem nagyon jött be. Trigun -t is úgyszintén, az is nagyon tetszett. Hellsing -et is, ami szint úgy nagyon bejött.
A többit, majd megnézem, még privátba is kaptam egy jó adag ajánlást.
Köszönöm! -
nem_tom
őstag
válasz
unclefucka #4978 üzenetére
Először is, köszönöm az üdvözlést!
Nos, a horrorért nem vagyok oda.
Hogy milyen animét szeretek? Hát ezt nagyon nehéz szavakba foglalni, de megpróbálom.
Először is, az a lényeg, ha már sorozatról van szó, ne legyen vontatott és e mellé főleg végtelen részes. Ne legyen gyerekes, persze a humort nem vetem meg. Bár a horrort nem nagyon szeretem, de lehet vérengzős is. Fura ízlésem van, de nagyjából ez.Itt vannak annak az animének a trailerei, amit említettem korábban. Ez a stílus a favoritom.
Főleg ilyen stílusban, vagy amit összemakogtam, tudtok ajánlani valami jót?Előre is köszönöm!
-
nem_tom
őstag
Hali!
Ezt a topicot még észre se vettem. Én is imádom azokat az animéket, amik nem vontatottak. (pl 50 részen át püfölnek egy embert)
Aki még nem látta, annak figyelmébe ajánlom az Akira c. anime filmet. Kedvencem, nagyon jó. És szigorúan 16+!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- KERESEM - ASUS Echelon csuklótámasz
- Seagate FireCuda 530 2TB - 6900 írás/7300 olvasási sebesség (!) 52 hónap alza garancia
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- AKYGA - AK36BK + Noiseblocker PC-P NB-Black 80MM Silent PRO venti -- SSD - RAM csere !
- GAMER GÉP // I3 10100 // MSI H510M // 16GB DDR4 // 512GB NVME SSD // GTX 1660 Ti 6GB DDR O.C // 600W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest