- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
maroskah #3789 üzenetére
Honnan tudod, hogy nem csinálják meg Droidra? Ami oldalt találtam, ott azt írták, hogy csúszik és nem jelenik meg július 18-án és tessék, Ausztráliában és Új-Zélandon már elérhető iOS-re. Szóval bármi lehetséges. Szerintem nem fognak kihagyni egy ekkora bázist, amekkora az Androidnak van.
-
Bozek
nagyúr
Nem tudom, én DosBox Turbo-t használok, az állón marad, ha úgy tartom a telefont. Melyiket próbáltad?
-
Bozek
nagyúr
Embere válogatja. Idővel meg lehet szokni és akkor nem lesz lassú. Az USB-s billentyűzet se sokkal gyorsabb, amíg meg nem szokja az ember.
Szerintem is a 4,3" az a méret, ami még elfogadható. Ezért is használok egy Xperia V-t. Bár néha - miután a Nexus 7-tel dolgozok - mégis kicsinek érzem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fitzgerald #3725 üzenetére
Az érintőkijelző gyerekcipőben járó technológia? Ezen most jót nevettem, köszi.
A billentyűzetnek azért van létjogosultsága Android alatt, mert így nem a képernyőből foglalja el az értékes helyet a gombsor, ami főleg a mostani 16:9-es felbontásnál számít sokat. Egeret felesleges használni, bár én is vettem egyet a Nexus 7-hez, de csak azért, mert gyorsan kell sokat írni és kevés időm lenne közben a kijelzőt tapicskolni.
A QWERTY billentyűzetes eszközök meg azért jelennek meg, mert sok ember ódzkodik az érintőkijelzőtől és azt hiszi, hogy azon nem lehet gépelni. Pedig egy megfelelő billentyűzet programmal tökéletesen működik.A laptophoz meg én például azért használok egeret a trackpad helyett, mert elég sűrűn rátenyereltem és töröltem a beírt szöveget. Szóval letiltottam és maradt az egér. De ez teljesen rossz példa, mert egészen más célra lett kitalálva, mint egy mobil vagy tablet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fitzgerald #3719 üzenetére
"Mielott ekkora arccal"
Egyébként meg még mindig ugyanaz a véleményem. Minek az OTG-s kontroller támogatása egy TELEFONos játékba??? Megvannak a céleszközök, azok támogatják. Ennyi.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fitzgerald #3716 üzenetére
És ezért le kell ugatni másokat? Ha kontrollert akarsz használni, vegyél konzolt és ha ott nem kezeli, szidhatod a játékok készítőit. Legközelebb azért szólsz be, mert nem tudod csatlakoztatni a nyomtatót a telefonhoz???
-
Bozek
nagyúr
Köszi, hogy szóltál. Már régebben is be akartam szerezni, de az Xperia V-vel nem kompatibilis (persze az ingyenes igen) és sok támogatást nem kaptam a készítőtől se (konkrétan egyszer kérték e-mailben a türelmem, úgy 2 hónapja)... De most Nexus 7-re megvettem, mert imádom a stratégiai játékokat.
Eddig nem tűnik rossznak, bár még szoknom kell a játékmenetet.(#3684) locaLpatrioT: Hanyagold a smiley-k halmozását, mert eléggé zavaró. Elég belőle 1 is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
FZsolt15 #3593 üzenetére
Hmm. Most nézem, a Nexus 7-tel se kompatibilis például. De az Xperia neo és a V igen.
Esetleg ez: World Series of Poker. Bár nem tudom, hogy offline-e, csak tippeltem.
(#3591) jer1cho: Nexus 7-en menne, de ahogy olvastam, ez is alkalmazáson belüli vásárlással működik...
-
Bozek
nagyúr
válasz
FZsolt15 #3589 üzenetére
Igaz a Texas Hold'em Poker 2 fizetős, de szerintem a legjobb.
Bár én mostanában a PokerStars alkalmazásával játszok, de ugyebár az online. -
Bozek
nagyúr
Nagyon addiktív játék ez a Game Dev Story. Most nyomtam le már szerintem a harmadik 20 éves ciklusomat (utána már csak poén az egész, a rekord nem változik) a következő eredményekkel:
46 kiadott játék, ezekből 168.504.827 eladott példány
2019 rajongó
27 díj az év végi eseményen (sajnos az 1 milliós díjat eddig egyszer sem sikerült megnyernem, pedig volt 40 pontos játékom is)
77.295 látogató a rekord a Gamedex-enA legtöbb eladott példány egy játékból 18.558.548 db, ez egy kalózos nem is tudom micsoda 2. része volt.
Amúgy a sorozatokból itt vannak az eladott példányok (jobban örülnék, ha nem csak 14 betűs nevet lehetne adni):
PiRATE: 11.345.932 - 18.558.548
Rev-ersi: 3.789.398 - 4.552.615 - 4.513.710 - 7.456.225 - 4.877.106 - 5.569.606
History Card: 4.262.986 - 7.369.432
Golfers: 4.802.572 - 9.122.640 - 12.322.567 - 11.549.766
Reversi360: - 12.840.523 - 15.883.705 - 18.068.288 -
Bozek
nagyúr
Elég sok hasonló játék van Android-ra. Mondjuk itt van mindjárt a Plumber Mania.
-
Bozek
nagyúr
Ha esetleg valami képet tudnál mutatni róla, több esélye lenne, hogy rátaláljunk. A 4. linket is láttad? Az valami autós és a videó elején csajok is vannak az út szélén. Bár csak táblán.
Ezek szerint meg nem kimondottan azt kerested:
Találkozott már valaki ilyen - ne adj' isten ezzel a játékkal droidon? -
Bozek
nagyúr
HeroCraft-nál sincs túlságosan magas szinten a support... Május 9-én írtam nekik, hogy miért is van az, hogy a Strategy & Tactics: WW II-ből az ingyenes verzió kompatibilis a telefonommal, a fizetős meg nem. 15-én jött egy válasz Olgától, hogy elnézést a késlekedésért, amint lehetséges, foglalkoznak a kérdésemmel. Na, azóta megint semmi...
-
Bozek
nagyúr
válasz
#73029888 #3192 üzenetére
Elvileg a Granny Smith is támogatja már a Google fiókot. Bár hogy játékállás mentésére is használja-e, azt nem tudom.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Pikkolo^^ #2967 üzenetére
Bár nem csak klondike, hanem 253 különböző változat, de szerintem a 250+ Solitaire Collection a legjobb pasziánsz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Lajos11107 #2946 üzenetére
Nekem meg fent van az OTP alkalmazása. Azt kérdezném, hogy meg tudnám úgy hackelni, hogy legyen egy csomó lóvém?
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Hehe, vicces cég ez a Herocraft. A Strategy & Tactics: WW II most akciós, azonban nem kompatibilis a telefonommal. Persze az ingyenes változat meg igen.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Darth_Revan #2574 üzenetére
Arra azért kíváncsi lennék, hogy hogyan futtatsz Android alatt egy Windows-os játékot. Főleg, hogy Win2000 vagy XP kell neki.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Walkmanfon #2540 üzenetére
Ha megnézed az EXE fájlt, akkor a következő van benne: "This program must be run under Win32". Szóval max. úgy menne, ha Win95-öt tennél DOSBox alá, majd az alatt futtatnád a játékot. Szóval inkább ne is próbáld meg...
(#2544) HuMarc: Én játszottam érintőképernyőn C&C-vel. Igaz, hogy EZ iPhone-os, de van Android-ra is, csak olyan videót most nem találtam hirtelen.
-
Bozek
nagyúr
válasz
intelMMX #2469 üzenetére
Semmi gond.
Akik emulátort keresnek, azoknak ajánlom a figyelmébe az alábbi cikket:
[Update] The best Android emulators for PlayStation, SNES, Game Boy, Mega Drive, and moreMég viszonylag friss is, mindössze 2 hónapos.
(#2470) kelekyle: Én olyant keresek, ami egy i7-es PC-t emulál.
-
-
Bozek
nagyúr
Esetleg a Farming Simulator. Bár nem próbáltam, szóval nem tudom, össze kell-e kötni valamivel, de szerintem nem. A leírásban sincs ilyen és ezt amúgy is a PC-s változat készítője csinálta meg Android-ra is.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Hamarosan érkezik a Can Knockdown 3. A 2-vel is mennyit toltam (és még mostanában is játszok), úgyhogy igen várom a 3-at is.
-
Bozek
nagyúr
Akkor elmondom, milyen játékok vannak a telefonomon. Ebből mit állapítasz meg?
250+ Pasziánsz, Amazing Alex, Angry Birds (mind az 5), Can Knockdown 2, Ceramic Destroyer, Cut the Rope (mind a 3), Football Manager Handheld 2013, Fruit Ninja (sima és PiB), Galaxy On Fire 2, Labyrinth, Perry?, Plants Vs Zombies, PokerStars (nem a Play-es változat, mert abban nincs valódi pénzes játék), Prince Of Persia Classic, Ski Jumping 12, Speedway 2012, Sprinkle, Szókereső, Tetris, Train Crisis, Water?, Yachty Deluxe, Zen Pinball HD.
-
Bozek
nagyúr
válasz
BandiHUN #2065 üzenetére
Akkor sorban:
1. ICS felett már elég sok kontroller kezelése megoldott, ki kell próbálni őket, mert pontos kompatibilitási listát senki nem tud adni. Amiket olvastam, megy a PS3-as Sixaxis (ehhez van program a Play-en) és az Xbox 360 kontroller is.
2. A stick-el digitális adás nézése is megy, ITT például van egy példa Nexus 7-re (angolul). Persze ehhez azért a ROM-ot módosítani kell. Bár lehetséges, hogy van rá más megoldás is.
3. Az USB-s router elvileg megy médiacenterként is. Egyelőre sajnos nem tudom kipróbálni ezt, mert jelenleg a szekrényben van a router-em, modem problémák miatt.
Viszont tudsz akár létrehozni SMB szervert is a gépeden, amit elérhetsz a telefonról, például BSPlayer segítségével.+1: Azért legalább ha leírod a kérdéseid, annyit beletehetnél, hogy: milyen telefon? milyen router?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest