- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a.t.t.i.
senior tag
Pujie Black Watch Face-el hogyan lehet az órára küldeni a watch facet?
-
gacsoi
senior tag
Picit le van űlve a topic !!
Megpróbálom felrázni kicsit
Watchmakerrer kapcsolatosan lenne kérdésem.
Szerkesztéskor az app magyar nyelven írja ki az aktuális napot, viszont ha rátöltöm a face-t az órára, angolra vált. Lehet valamit bűvészkedni, hogy az órán is magyarúl írja ki ??? -
Captain52
újonc
válasz
malnabokor
üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a válaszod. Már sokkal világosabb lett a lényeg ezzel az infóval. Az általad adott nyomon el tudok indulni. Nekem az volt meg, hogy ha android akkor az =android wear....????
üdv és köszi még egyszer! -
malnabokor
senior tag
Szia!
Ahogy írtad, az órán Android 5.1 van, ami nem azonos az Android Wearrel. Ami a te órádon van, az a mobilokra-tabletekre szánt Android rendszer, amit valószínűleg a gyártó módosított, hogy használható legyen kerek kijelzőn kis méretben. Az Android Wear pedig a Google által fejlesztett, kifejezetten órákra szánt rendszere.Amit találtam neked, az ez a fórum, itt van pár felhasználó ugyanezzel az órával [link]. Összekapcsolni egy Sinwear nevű appal tudod, de a második kérdésedre nem tudom a választ, ebben a fórumban hátha lesz rá ötlet.
-
Captain52
újonc
válasz
malnabokor
üzenetére
Tiszteletem.!
Teljesen kezdő vagyok a dologban. Vettem egy Domino DM368 órát. Android 5.1, Bt, wifi, külön SIM
Két kérdésem is lenne. 1 Az össze rendelés a telefonommal. 2 A szamlapok cseréje, letoltese. A segítséget előre is köszönöm. -
bigdady
nagyúr

-
malnabokor
senior tag
Android Wear topik
Egyre több Android Wear okosóra jelenik meg, így egyre több embernek vannak kérdései a rendszerrel és alkalmazásokkal kapcsolatban, amelyek nem köthetőek konkrét gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni ezeket a szakmai kérdéseket, illetve szívesen segítünk, ha még új vagy az Android Wearben és nem tudod hogy állj neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- K16A autós töltő szett USB-C, 30W
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest