- A karcsúság ára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
7
addikt
Ezt inkabb hanyagoljuk, pont az ilyen flame-topicokat szeretnenk elkerulni.
Tema zarva.
-
xlife11
senior tag
Épp tegnap volt haverom 8GB 3Gje a kezemben, 4.2.1-el, és a beállításoknál a görgetés szaggat.Ezek után hogy menne fel rá az 5.0?
Nem véletlenül van a 3G-nél kikapcsolva a háttérkép és a mappa funkciók, nem bírja a hardver.3D-s játékok meg ezerszer jobban futnak egy mini-pron.
-
robika03
csendes tag
válasz
lsebestyen #4 üzenetére
felmegy rá (: haveromnak az van rajta.. nagyon megbánta a dolgot..
-
robika03
csendes tag
És akkor az én véleményem:
Én mindkét telefonnal rendelkezem van egy iPhone 3G 8GB-om és egy Sony Ericson Xperia X10 Mini Pro-m is.. Én mindenképpen iPhone párti vagyok mert nem zabálja annyira az akkut (csökkentett fényerőnél) mint a mini pro (minimum fényerőnél) aztán mindenképpen szebb grafikájú játékokat visz az iPhone ha ebből a szempontból nézzük az erős grafikai gyorsító üti a minijét... Ezeken kívül az én meglátásom az ,hogy az Androidos OP rendszerekre még nincs elég erős telefon ezért elég sűrűn fagyogat ... Az ios szoftverrel is csak annyi baj van ,hogy ha egy idő után egy régebbi telefonra teszed fel a legújabb ios-t akkor az is szaggat... itt van példának az én iPhoneom jelenleg 4.2.1-es ios fut rajta de ha felraknám a legújabbat (5.valamennyi) akkor szét szaaggatna...
-
RootRulez
félisten
rossz ötlet...
-
robika03
csendes tag
Üdv mindenkinek! Egy értelmes beszélgetős topic -ot szeretnék nyitni evvel a témával kapcsolatban ,hogy kibeszélhessük normálisan mik az előnyei egy iPhone-nak vagy egy Androidos okostelefonnak. Gondolok itt az operációs rendszerre a telefon belső felépítésére ,pozitív ,negatív visszajelzésekre. Ez a topic lehetőséget ad az Android pártiak és az iPhone pártiak értelmes ,kultúrált beszélgetésére.
Amiket a topic -ban látni szeretnék:
- Összevetéseket az operációs rendszerrel ,a szolgáltatásokkal stb. kapcsolatban
- Érveket mindkét telefon mellett és/ vagy ellen
- Egymás segítését a programokkal ,ROMokkal kapcsolatbanAmiket nem szeretnék látni:
- A telefonok ,és egymás lehúzását
- Ide nem illő dolgokat (pl.: Nokia C3-01)
- És a fórumban tiltott dolgokról való beszélgetést (pl.: warez)Azt hiszem ennyi! jó fórumozást!
Aktív témák
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest