- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
7
addikt
Ezt inkabb hanyagoljuk, pont az ilyen flame-topicokat szeretnenk elkerulni.
Tema zarva.
-
xlife11
senior tag
Épp tegnap volt haverom 8GB 3Gje a kezemben, 4.2.1-el, és a beállításoknál a görgetés szaggat.Ezek után hogy menne fel rá az 5.0?
Nem véletlenül van a 3G-nél kikapcsolva a háttérkép és a mappa funkciók, nem bírja a hardver.3D-s játékok meg ezerszer jobban futnak egy mini-pron.
-
robika03
csendes tag
válasz
lsebestyen #4 üzenetére
felmegy rá (: haveromnak az van rajta.. nagyon megbánta a dolgot..
-
robika03
csendes tag
És akkor az én véleményem:
Én mindkét telefonnal rendelkezem van egy iPhone 3G 8GB-om és egy Sony Ericson Xperia X10 Mini Pro-m is.. Én mindenképpen iPhone párti vagyok mert nem zabálja annyira az akkut (csökkentett fényerőnél) mint a mini pro (minimum fényerőnél) aztán mindenképpen szebb grafikájú játékokat visz az iPhone ha ebből a szempontból nézzük az erős grafikai gyorsító üti a minijét... Ezeken kívül az én meglátásom az ,hogy az Androidos OP rendszerekre még nincs elég erős telefon ezért elég sűrűn fagyogat ... Az ios szoftverrel is csak annyi baj van ,hogy ha egy idő után egy régebbi telefonra teszed fel a legújabb ios-t akkor az is szaggat... itt van példának az én iPhoneom jelenleg 4.2.1-es ios fut rajta de ha felraknám a legújabbat (5.valamennyi) akkor szét szaaggatna...
-
RootRulez
félisten
rossz ötlet...
-
robika03
csendes tag
Üdv mindenkinek! Egy értelmes beszélgetős topic -ot szeretnék nyitni evvel a témával kapcsolatban ,hogy kibeszélhessük normálisan mik az előnyei egy iPhone-nak vagy egy Androidos okostelefonnak. Gondolok itt az operációs rendszerre a telefon belső felépítésére ,pozitív ,negatív visszajelzésekre. Ez a topic lehetőséget ad az Android pártiak és az iPhone pártiak értelmes ,kultúrált beszélgetésére.
Amiket a topic -ban látni szeretnék:
- Összevetéseket az operációs rendszerrel ,a szolgáltatásokkal stb. kapcsolatban
- Érveket mindkét telefon mellett és/ vagy ellen
- Egymás segítését a programokkal ,ROMokkal kapcsolatbanAmiket nem szeretnék látni:
- A telefonok ,és egymás lehúzását
- Ide nem illő dolgokat (pl.: Nokia C3-01)
- És a fórumban tiltott dolgokról való beszélgetést (pl.: warez)Azt hiszem ennyi! jó fórumozást!
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Xiaomi 13 Pro
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged