Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
válasz
zombinyul #37766 üzenetére
"De az ok nélküli ócsárolást nem csipázom."
Szerencsére ilyen most sem történt. Én leírtam a 7 okot, tényt hogy szerintem miért érne 80kt droid fronton az i7, erre te jöttél az ilyen csicska szánalom 12 éves szintu személyeskedésekkel, hogy nem tudok értelmezni, szelektíven látok, iphone hater vagyok, lóhoz hasonlítottál, fújolok...5 beszólás... nekem 1 negatív jelzőm sem volt feléd
ilyen ez mikor nincsenek érveid.
Mert ezek :
"a kijelző HD létére gyönyörű" ok, és ? attól még fos hd, nem 2012 van hahó
"nagyon erős kamera, az egyik legjobb video felvevétel a piacon" a kamera semmi extra, még a top 3ban sincs benne
"Jack pedig nem csak ezen nincs" attól hogy máson sincs, még nem mentesíti az applet sajnaDe lehet ezt fordítva is, ha ott volna az s8 IOS-al meg az i7 mellette, akkor az i7 hol érne 180kt? Ki venne meg a szánalmas hd kijelzős, óriási kávás, 2giga ramos , 1900as akksis elmaradott telefont ... ?
Ezért mondtam hogy az iOS adja el, mert hardverileg sajnos sehol sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest