- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Attól még nem lesz kardio, hiába "küldöd meg". Ha megküldöd, akkor tüdőt edzel vele... Mi is azt szoktuk ökölvívás edzésen. Fél perc sprint, fél perc laza futás. De ettől még nem lesz kardioedzés.
Az ,hogy elkezdje a szervezeted égetni a zsírt, ahhoz kell egy terhelés. Az ugrálókötél ugyanez... ugrálsz 5 percet (egy kezdő ennyitől kiköpi a tüdejét és azt hiszi milyen keményet edzett), attól még nem fogsz fogyni.
A kaja viszont +1! Talán a legfontosabb.
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
...én a feleségemmel élek több mint harminc éve, a telefonokat én cserélem....
-
törölt tag
Az kivételesen nem. Az a Samsung retina szkennernél elég. Meg egy lencse, hogy teljes legyen az illúzió a szenzornak.
Itt kell egy 3D modell, de amit Bádogember is írt, az simán működni fog.
A slusszpoén az, hogy a 3d modellt megcsinálni már otthon sem egy nagy "vaszisztdasz", mert elég a 3d modellezés után egy 3d nyomtató. A havernak is van, és meglepően részletes dolgokat lehet vele csinálni.
Ráadásul elég az arc. Ahhoz meg nem is kell annyi anyag, és idő, pár óra és kész.
Csak ezeket nem igazán fogják reklámozni. De, ha jól rémlik a Samsungnál is van figyelmeztetés, hogy nem olyan megbízható a retina feloldás, mint a jelkódos, vagy az ujjlenyomat. A legtutibb még mindig a jelszó.
A jelkódot, is pár perc alatt törik fel profik, és elég csak egy kamera és egy algoritmus, a kézmozgáshoz.
A képernyőt nem is kell közvetlen látniuk. -
Blackmirror
őstag
Ez alap, erről szól az egész hogy mindenki foglalkozzon vele. Pl ott az u11 topicja. Olyan 1200 hsznél tartanak. Pedig az is egy jó telefon és kb mindenki lepottyantja.
Az iPhone-t meg éltetni vagy köpködni KELL.Lacy: tényleg nagyon drága lett, eddig mindig itthon vettem a telefonjaimat de ha most kellene egy X akkor megkérném az Amerikában elő rokonomat hogy karácsonyra azzal látogasson haza. Mert komoly az árkülönbség , ennyit nekem nem érne. Vagy mérgemben jól vennék egy esnyócat
Ezt a 180-at meggondoltad amúgy ? Neked milyen telefonod van egyébként ?
Bár lenne igazad, sok gyártó nagyon elszaladt az árakkal remelem a kisebbek sem követik -
-
Azért elég szomorú, hogy egy csúcskategóriára specializálódott és – elvileg – divatdiktátor cég nem nyújt többet, mint a konkurencia.
Bár el kell ismerni, a sz*rt eladni aranyáron nagy teljesítmény.Ezt nem az iX-re gondoltam, mert az egyébként korrekt lett.
Csak nem egy Steve Jobs cégtől. -
-
Aryon87
félisten
Október vége? Jó lesz az már az elején is
Gerner: az IPS beégése teljesen más.
Az Amoled az szerintem mindig befog égni, teljesen más technológia.
Az IPS beégése meg csak az LG-nél jellemző a G4 óta (sajnos).
Szifon kijelzőjét ki gyártja, mert nem is tudtam hogy annál is jellemző. -
vodrosjozsi
addikt
-
Soybex
őstag
Az a baj hogy a vállalkozásod vagy sikeres lesz vagy nem. Ingatlanba mindig is megéri befektetni, főleg pest és a 80km-es körzetében. Vagy akár a nagyobb egyetem városok Győr stb..
Aryon : Külföldön 5-6 évvel számolva tudsz itthon venni 10-12 körül lakást/házat. +1 autó szerintem belefér. De mivel ketten mennétek azzal nagyobb a hozam is. Deviza meg sok ember számára aki felvette nem értett hozzá. Svájci alapon ami a leginkább ingadozó valuta nem szabadott volna felvenni hitelt.
Jólárasított tv-t valaki?
[link]
-
-
-
vodrosjozsi
addikt
Én is akartam tavaly de inkább bécsbe mentem.. menj ki karácsony után. Olyan de olyan cuccok voltak leértékelve b+.
Vettem is egy sálat, sapkát, pulcsit, nadrágot.. bazzeg kabátot nem kell felvennem mert olyan jó cuccok. Itthon még mindig nem lehet ilyeneket kapni vagy ha igen akkor elérhetetlen áron vannak..nem vans cuccok (azok silányak, mar amihez lenne pénzem ugye) hanem sokkal jobbak. Maria strasse-n vettem minden kibaszott olcsón.
-
-
vodrosjozsi
addikt
-
-
akooos
veterán
4 vagy 5 év és az egyetemi gólyatábor idején megtanulod hol lakik a jóisten
na ott aztán vannak kemény dolgok. ha leírná mi volt a neves corvinus államigazgatási karának a gólyatáborában, bannolnának innen és személyesen Navracsics jönne el lelőni
(ugye övé most már az NKE, amivé alakult az ÁF).
Még újságcikk is lett belőle, mekkora balhé volt Tatán 5 napon keresztüléletem legjobb bulija volt az a 120 óra.
-
SybenX
őstag
Az általános durva volt nekem is. Mondjuk engem sosem bántottak, meg nem verekedtem. De meg volt ennek is az oka. Volt egy pár kisebbség, akik az egész iskolát terrorizálták, szóval jóban kellett lennem velük így nem esett bántódásom. Emlékszem aki megmerte mondani, hogy utálja a cigányokat, az kapott minden szünetben keményen és akkoriban még csak osztályonként 2-3 db volt. Most nem tudom mi lehet ott.
aprokaroka87: Nekünk általánosban 5-8-ig egy szintén egy szép 25 év körüli magyar szakos tanítónéni volt az osztályfőnökünk. Szegényt úgy kikészítették, hogy ahogy meglátta az osztályunkat már remegett az ajka, de azért a fiúk tettek neki pár érdekes utalást.
-
Aryon87
félisten
Altalanosban eleinte csufoltak, mert duci voltam, es mivel hallasserult vagyok, mindenki walkmannak cikizett felso tagozatban, de azt is a tobbi osztaly, a sajatom szerencsere normalis volt. Vagy mazlista vagyok vagy nemtom.
Verekedni sose verekedtem, annyit tudok csak anyamek visszameselesebol, hogy az elso osztalyt ugy inditottam elso nap, hogy egy lanyt az ajtofelfanak csaptam..
Ne kerdezzetek mit es hogyan meg miert, nem emlekszem ilyenre. Valszeg az lehet az egyik oka, hogy a konfliktust nagy ivben kerulom. Eles szituban nem tudom hogy reagalnek.. de nem is akarom megtudni -
SybenX
őstag
Nálunk nincs is olyan, hogy szivatás. Egyszer 9- ben osztálytársak azt játszották, hogy verekednek, a tanár egyből adta a szaktanárit, pedig csak poénból játszottak. Általános óta nem láttam egy bunyót sem. Itt mintha mindenki felnőtt normális lenne 9-től kezdve, mai napig szokatlan ez általános után. Nálunk ma nem volt tanítás, még második nap se, csak igazgató beszédet tartott, utána műsorok voltak. Jött egy humorista, éneklések, Opitz Barbi stb...
-
Aryon87
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest