- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
Kristof14 #11838 üzenetére
Én egyiken se látok feliratot. Arról nem is beszélve, hogy míg az az iPhone "hamisítvány", addig ez a MIUI nem az. Még ha Windowsnak álcázott Linuxot említed, azt el is fogadtam volna.
Zoooja: Nem komplikálom túl, sőt. Pont, hogy a készítők teszik ezt. Ha leraknak elém egy Androidos telefont, hogy töröljek minden felesleges dolgot, akkor az Xperiáknál simán megoldom, CM-en is, LG-n és Samsungon is kis körültekintéssel. És ez nem azért van, mert sokat tudok, hanem mert legalább nyomokban ésszerűséget tartalmaznak. Itt meg listán kéne nézzem, hogy mit szabad és mit nem? Azért 2011 már elmúlt, hogy így kelljen csinálni.
-
no more
veterán
válasz
Kristof14 #11738 üzenetére
Limbozni szoktam mostanában... elképesztően jó játék! Logikai, horror elemekkel.
Ami még hasonlóan zseniális és gyönyörű grafikája van, az a Monument Valley. Ez is logikai játék, optikai csalódásokkal. Ez a kettő nálam a favorit. A Monument kár, hogy kurva rövid, valami 9, vagy 10 pálya...
(#11749) macsk: Akkor már annyi RAM-od van, mint a Zenfone-ban.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Kristof14 #11680 üzenetére
Nem volt más.
Az SL-em megpusztult, használtan csak nyithatatlanok voltak, és akkoriban még menő volt az S2 ilyen téren. Egyszerre utáltam és imádtam azt a telefont. Egyfelől k.rva jó érzés volt fogni és használni, de ez a GPU dolog, a típushibás USB panel, a sárguló kijelző, és a foltosodás miatt mégis rossz volt ránézni.
-
Penguin95
senior tag
-
saelin
veterán
válasz
Kristof14 #8044 üzenetére
Még régen felrobbant egy pici petárda a zsebemben... és az ijedtségen kívül semmi bajom nem lett!
Én hülye meggyújtottam és láttam ahogy elalszik, mondom ehh, ez már nem fog pukkanni; zsebbre tesz. Kellett vagy 2-3 perc mire jött a pukkanás... Úgy megijedtem, hogy elkezdtem szaladni!
Azóta nem petárdázom. :<
Egy felrobbanó akkumulátorral már nem lennék ilyen szerencsés. Elég csak megnézni egy random videót a youtube-on és máris lefagy az ember arcáról a mosoly.
-
saelin
veterán
válasz
Kristof14 #7418 üzenetére
Nekem már hányszor mondták, hogy ha nem tetszik a készülék, akkor add el... Közben meg csak leírtam, hogy milyen bugokat találtam a romban. Meh~
Mondjuk én tablet fronton vagyok inkább jelen, a telefonokat addig használom amíg ki nem rohad belőle az akku. (él és virul a galaxy mini 2-m, de még a galaxy note 1-em is
)
De én már voltam hater (wp, android), örök elégedetlen (de ha egyszer bugos?) és még troll is.
Pedig tudom, hogy igazam van, csak másoknak nem tetszik, ha rosszat mondok a készülékükre.
Fuck swift key! I hate u!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Kristof14 #7208 üzenetére
Nem ,az MTK nem szar csak egy könnyű súlyú a nehéz súlyú versenyben.. esélytelen.
Egyszerűen nincs értelme összehasonlítani őket.#SzarATácsVízz #SzarAzOptimusUI #SzarAzIOS #NaMegAWPisSzar
#AzMTKmegGyenge
(#7213) w333 Tököm már az édességbe.. az OpenWRT-sek legalább koktélokra nevezik a verziók.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Kristof14 #6956 üzenetére
Ne bujtogass
Amikor utoljára bent voltam, ráhívták a Moderátort és kitörölt 25 hozzászólásom és megkért udvariasan, hogy ne írjak egy sort se, mert kitiltás lesz belőle. Azóta csak olvasni merek.Persze tudom ki volt a 2 seggnyaló.
(#6960) Tomi_Ohl
Nekem is vannak gyengéim. -
-
saelin
veterán
válasz
Kristof14 #6793 üzenetére
Nem a kinézettel van baj, hanem a funckiókkal.
1. Nincs letöltések menüpont: nem lehet menedzselni a letöltéseket (start/stop).
2. Túlságosan ki zoomol a weblapokon, így olvashatatlan az oldal.
3. Ph!-n nem nagyítja a betüket - csak a fórumban, cikkeknél jó -, de máshol is elfelejti átállítani vagy csak bugosan sikerül neki (változó betüméret soron ként).
4. Nincs full screen mód.Az első kettő pont a legzavaróbb nálam, a harmadik csak rátesz egy lapáttal.
Közben megnéztem az UC-t. A könyvjelző mindig elfelejti, hogy előzőleg hol jártam benne, így mindig végig kell zongoráznom a mappákon, hogy meg tudjak valamit nyitni. Pl könyvjelzők/prohardver/fórum
Persze a boat sem tökéletes... vannak oldalak amiket rosszul jelenít meg, néha összeomlik, előfordult már olyan is, hogy elfelejtette visszaállítani a hozzászólásom egy app váltás után. Én már beletörődtem, hogy nincs tökéletes böngésző androidra, csak kevésbé kompromisszumosabb.
-
saelin
veterán
válasz
Kristof14 #6715 üzenetére
Boat Browser Pro. A maga a motorja elég elavult, de nekem az ui-ja kézre áll és tetszik, hogy egy videó letölétésénél felajánlja, hogy letöltöm-e vagy mx playerrel lejátszom-e. A Chromenak jó a belseje, de ahogy te is írtad sokat kér cserébe, plusz a felülete tiszta fapados - nehogy valaki azt mondja, hogy azért mert flat... egy ui lehet letisztult és egyszerre használható is.
De nekem az UC browser is tetszik, csak valamiért nem használom már egy ideje. Talán belefutottam valami bugba/hiányosságba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest